Yldz_krty06 Arkadaşlar merhaba 87 kilo ile hamile kaldım şuan 27+1 deyin 91 oldum bu kadar az kilo almam bebeğe zarar verir mi 6 ayda 3 kilo baba pek normal gelmiyo ama doktorum ısrarla kilo almamam gerektiğini söylüyor
Glsm44 Yldz_krty06 bebeğin kilosu gelişimi normalse kendiniz kilo vermiş olabilirsiniz ben 34haftalıgım 63le basladım 67oldum bebek alırken kendim vermişim
Yavuzz Yldz_krty06 bebegin gelişimi kilosu iyide sorun yok cnm bende 8aylik hamileyim 6kilo aldım daha
Nazmomyy Yldz_krty06 67 ile hamile kaldım 72 kiloyum şuan 34+2deyiz. Bebeğimin gelişimi gayet iyi herkes ne kadar küçük karnın diyor ay neden kilo almadın diyor bebek gelişmemiş demeye getiriyorlar sanırım ama doktorum bizim en sevdiğimiz şey annenin kilo almayıp bebeğin sağlıklı olmadı dedi mantıklı olanda bu zaten
rgk Yldz_krty06 hiç bisi olmaz, doktor öyle diyorsa bebek iyidir. 35 haftalığım 5 kilo aldım, 56 kiloyum şu an 😝
Ecemm33 Yldz_krty06 sonraki zamanlarda zaten istemesenizde kilo alıyorsunuz bende 85 lr kaldım 30.haftama girdim 95 oldum ilk 20 haftaya kadar hiç almadım kilo