Sevdenurr96 Kızlar 5+1 hamileyim gün içinde çok acikiyorum normal mi acaba bide arada adet olacakmisim gibi ağrım oluyor hafif sekilde
yeliz007 Sevdenurr96 5+4 üm aynı durum bende de var canım baş ağrısı ,kaşık ağrısı, aşırı yeme istediği hiç doymuyorum nedense
sema_altas55 yeliz007 Sevdenurr96 Aynı durumdayım 6 haftalık doymak bilmiyorm sürekli bişeyler yeme isteği bulantım yok cok şükür yorgunluk ve uykulu halim var sürekli 🥺
iyxtviycutxut Sevdenurr96 ben yemek yiyemedim kusmakdan kötü hallere girdim baya zayıfladım hatta kolay kilo alan yemeyi seven kisi olmama rağmen şaşırdım şuan bunları duyduğuma 😄
Beyzan738 Sevdenurr96 Agri normal kuzm ne cektim Aman diym ağir iş yapma yukarıya uzanma eğilme ağır kaldrma ve bolca yat ilk üç ay çok çok önemli yatarken de ayaklarının altna bsy koy uzan dinlen
Sevdenurr96 yeliz007 26 sında gitcem bnde 😍😍 ikimiz arka arkaya gorecez inşallah çok heyecanlı hiç vakit geçmiyor
yeliz007 sema_altas55 ayy inşallah canım sorunsuz atlatalım bu süreci benim içinde biraz korku var tabi ilk gebeliğimde bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum
Sevdenurr96 yeliz007 Benimde tüp bebek bende çok korkuyorum 4.denemem bu diğer denemem kimyasal oldu inşallah bu sağlıklı gider beta değerim şuan güzel gidiyor ama hayırlısı artık
yeliz007 Sevdenurr96 Bende 22 mayısta kürtaj oldum canım Allahım bebeklerimizi sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip eder canım kötü düşünmeyelim
Sevdenurr96 yeliz007 Olumlu hissediyorum bu sefer ama inşallah bizede nasip olacak annelik 😍 hangi şehirdesin canım
Sevdenurr96 iyxtviycutxut Belki ileriki zamanlarda benimde olur ama inşallah olmasın şuan sadece halsizlik var