Babydream zeynnn5441 8 haftamdayım en son geçen pazartesi gittim ve o zamana kadar hep alttan muayne oldum. Korkmayın içiniz rahat olsun bakılan yerle bebeğin alakası yok ☺️ Düşük tehlikem olmasına rağmen alttan muayne oldum hiçte sorun yaşamadım 🌸
betlulk05 Byztrkravc hamileliğimin başından beri var şuan 29. Haftadayım bende kokulu var ve sarı akıntı çok yoğun. Maalesef enfeksiyon denildi ama ne ilaç içsem ne yapsam geçmedi. Artık yapacağım bişey yok maalesef 🤷🏻♀️
CanselUrgnc betlulk05 bende 19+3 haftalık hamileyim bende fitil kullandım fayda etmedi sarı akinti hala var ya korkuyorum acaba bı sıkıntı olur mu diye 🤦
seddkilic05 Kızlar aile hekimi akıntıyla enfeksiyonun alakası yok dedi yanma karında batma kasınma olmadığı sürece sorun yok dedi
3Aysenur33 Byztrkravc 33 haftalık gebeyim.. En başından beri var bende. Fitil ve ilaç kullandım geçmedi. Düzenli tahlillerimi yaptırdım enfeksiyon min. düzeyde. Bol su içiyorum.
Simgem1919 Byztrkravc enfeskyon canım beyaz harici renklerdeki akıntılar genelde enfeksiyon bir sağlık ocağına görün test yaptır