marbling10 Ela532 valla cıktım,makarna mı yapsam diye düşünüyorum 🤭😂 genelde önceki günden kalanları ısıtırım ama bu kez kalmadı
Bozkurt48fh Ela532 yeşil mercimek çorbası yada yemeği yapabilirsin cok faydalı ve proteinli tavsiye ederim
Crn_32 Ela532 bikac gündür brokoli ye sardım onu yiyorum i yanına ekstra olarak ya makarna yiyorum yada çorba yapıyorum sebze tüketmeye calışıyorum artık bu aralar
Ela532 marbling10 bende öyle canım şimdi yemek yok aklıma da bisey gelmiyor. Makarna yapayım dedim bende ama çok kalorili olur diye yapmadım biraz hafif beslenmeye geçiş yapmam gerek şiştim 😂
marbling10 Ela532 aman ben de şiştim de valla şu andaha kısa sürede olacak lezzetli bir şey bilmiyorum. Mutfağa doğru gidiyorum hatta🤭 yoğurtla yiyeceğim daha ne olsun sağlıklı işte😂biraz karbonhidrat bir şey yapmaz
Drydgs Yeşil fasulye ,pirinç pilavı ,kekikli tavuk sote🤣🤣🤣olursa ins yicem of hergun yemek yapmak artık çok zor geliyor 😒
Ceysii01 Papatya-Kokusu bende bendee 1 mandalina 1 bardak su iciyorum yada 1 ayva yiyorum karnim gece yirtilck gibi acio yemek yemeye korkar oldum midemdeki damarlar elime gelio 🙈🥺
Papatya-Kokusu Ceysii01 Ay bende öyle bir tane ayva yada muz yada süt içiyorum gün içinde zaten dünyayı yemiş gibi şiş oluyorum nedense 😀
PrensesFiona Ela532 yeşil mercimeği az suda haşlıyorum suyunu dökmemiş oluyorum. Üstüne Sarımsaklı yoğurt tereyağı döküp yiyorum. Makarna yapmak kadar kolay ve bebiş için çok sağlıklı 👍