ikizlerin_annesi__ Kızlar bu vitamin ilacını kullanan var mı ? Normalde ben decavit ve balık hapı kullaniyordum şimdi doktor onları kesti bunu yazdı
PrensesFiona ikizlerin_annesi__ ben kullanıyorum canım bi yan etkisini görmedim. İçerik olarak da oldukça zengin zaten. Yanında monovit d ve gyno ferron yani demir kullanıyorum. Ha bir de magnorm.
Dilekcnkn ikizlerin_annesi__ Ben kullandım canım 12 haftadan doğuma kadar doktorum kullanmamı söyledi arkadaşımda kullanıyor şu an oda hamile
Sedaaaa2 ikizlerin_annesi__ bende decavit kullanıyordum sonra buna gecırdı doktorum yutması falan daha kolay
ikizlerin_annesi__ PrensesFiona monovit ne ilacı canım? Bende yanında gyno kullanacağım başlayayım o zman canım kaçıncı haftadasınız
ikizlerin_annesi__ Asyaveannesi36 bende başlayayım o zman canım siz kaç haftalıksınız kaçıncı haftada başladınız
deletedmom27371 ikizlerin_annesi__ şuan 13+3üm 4. Haftamdan beri kullanıyorum fakat doktorum 3 hafta sonra değiştirecek onun yanı sıra monovit d3 kullanıyorum
deletedmom27371 ikizlerin_annesi__ bilmiyorum ki canım doktorumu değiştirdim ben çarşamba günü ilk defa yeni doktoruma gittim. Bu ilacı gösterdim ağır gelmiyor mu bu midene dedi. Değiştirelim onu dedi kaç tane kaldı falan diye bende yeni almıştım o zaman bitir ondan sonra değiştiririz dedi
Asyaveannesi36 ikizlerin_annesi__ 31 haftalığım ilk 3 aydan sonra doktorum bunu verdi hem folik asit hemde vitaminler var içinde
Sedaaaa2 ikizlerin_annesi__ aynen kabızsan bi de decavit beni kabız etti regenesis de o yok bak sadece devlet karsılamadıgı için biraz pahalı o kadar
ikizlerin_annesi__ Sedaaaa2 aynen canım kahızlıgım oldu belkide dediğin gibi decavittrn oldu ben başlayayım o zman ona 🌸
alparslanannesii1661 ikizlerin_annesi__ gece yatmadan icin ben aylardir oyle kullaniyorjm sabah bulanti yapıyor gun icinde