dilekkk555 https://resimyukle.io/r/zon2Sy35Wo Kardeşimin bebeğine cinsiyet tahmininde bulunur musunuz 🥰
Elaaa78 Byztrkravc Şakir beyle başlamistim medikarda ik.haftadir doktor yok belinden rahatsizlanmis bu saferde seminere gitmiş iki defadır Erdinç beye muane oluyorum siz kime gidiyorsunuz
Elaaa78 Byztrkravc evet cnm nasip.okursa Perşembe günü cinsiyet için randevum var gösterirse kendini ogrenicez inşallah 🤲 sağlıklı olsunlar da inslalah senin cinsiyet nedir
Byztrkravc Elaaa78 inşallah canım benimki erkekmiş 🥰🥰bana yarım saatten fazla uğraştı çok ilgili adam uyuyodu dürte dürte kaldırdı baktı 😂
Elaaa78 Byztrkravc evet canım çok ilgili bir doktor gerçektende bnm dün ikili tarama testim vardı uygun pozisyonu yakalayamadı ölçü almak için bir saat bekledik galiba bizde
Merve098 Arkadaşlar hamile kaldığınız yaşı ve hamile kaldığınız ayı toplayıp 9 çıkartın sonuç tek sayı ise erkek çift sayı ise kız diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama kime yaptıysam doğru çıktı kızım da doğru çıktı sizlerde hesaplayın bakalm dogrumu