minikanne- Kızlar 16 haftalık hamileyim sabahtan beri karnımın içinde böyle bi sancı göbek deliğime doğru ne olduğunu anlamadım cok rahatsız edici başına gelen var mı? böyle sancılanıyorum sanki canım yanıyo nedir ki bu
HaticeeC minikanne- bende de kramp oluyordu genelde o haftalarda acildeki doktora sorduğumda bi önemi yok göbek zarın incedir bazıları dokunsa bilr acı çekiyo demişti otururken çok oluyodu özellikle. Zamanla düzeldi siz yinede doktorunuza mutlaka danışın
Ferdadmr minikanne- bilgim yok ama hastaneye git canım yada doktorunla irtibata geç Allah korusun herşey olabilir
Ddrist minikanne- kalsiyum eksikliğinden olabiliyormuş bende doktora sordum göbek deliğim ve altı üstü kramp girer gibi oluyordu acıyordu magnezyum verdi gitti kramplarım . Endişelenme bence bir sonraki kontrolünde söylemeyi unutma
minikanne- HaticeeC Ya değişik bi ağrı anlamlandıramadığım bişey ve bebek geçenlerde göbek etrafımda oynadı sanki acaba ondan mı :(
HaticeeC minikanne- yok onun acısı anlık oluyor kuzum uzun süreli olmaz. Doktoruna danış sen , kötüde düşünme herkesin hamileliği ve vücudu farklıdır :)
Nilufar_1996 Karında olunca erken doğum belirtisi olabilirmiş bu doktorunuzla konuşsaniz kasıkta belde olmuştu benim sıkıntı yoktu
Nilufar_1996 minikanne- Allah korusun. Ama doğum sancısı karında oluyormuş. Benim 23 haftam yalancı sancılar başladı göbeğimde aşağı çekerek oluyor uzaninca geçiyor 3 4 defa oldu. Yalancı sanciymis. Bı doktora gidin neymiş. Belki rahim büyüdüğü içindir.