ikincifindik Aycaaa571 tuzlu değilde ekşi istiyor daha çok. Ekşili ekşili olsun. Tuzlu şeyler de çok cazip gelmiyor merakımdan çatlicam. Kız olmasını istediğim için değilde bu hurafe tuttu mu tutmadımı onu görmek için
blueberyy00 ikincifindik olabilir kimisinde tam tersi oluyor ama bende senin gibiydim kızımız oluyor 😍
ikincifindik blueberyy00 ya içimden bir ses kızın olabilir bak heryer pembe olacak diyor ahsgahah 😂 turşularda pembe görüyorum. Bana herkes senin kızın olacak diyor. Hadi hayırlısı 😀
Cemileorhan41 Ya ben bildiğin limon yiyorum öylede tatlı geliyorki tatlı yiyemiyorum 14 haftadayım 2 kere gittim göstermedi kendini hep kaçtı nasip 2 hafta sonra anlayacağım ekşi kız belirtisimi neyimi😁
ikincifindik Cemileorhan41 benim aklımı çelen oğlumda hiç yaşamadım. Şimdi bu kadar ekşi şeyler yiyince 🤔 dedim olabilir 😀😀😀😂 Birde ben normal hayatımda hamile olmadan hiçbirşey ayırt etmeden sevdiğim sevmediğim herşeyi yiyen biriyim. Oğlumda da yedim. Ama özellikle sabah kalkıp hadi turşu yiyeyim demedim yani🤣 desem kesin hatırlarım.
blueberyy00 ikincifindik ahahah limonu dilimleyip tuz atıp atıp yiyorum hala oylebir ekşi aşkı bana da hep kızın olur dediler valla bende çıktı 😂😂
ikincifindik Aycaaa571 inşallah hayırlısı olsun kız erkek hiç farketmez ama eski hurafeler de çok kafa karıştırıyo ya😂
misirveannesi ikincifindik yok ilk 3 ay mide bulantısı öğürme ile geçti 😣 patates haşlaması kraker yiyebiliyordum en fazla..
ikincifindik blueberyy00 benim bebeğin cinsiyeti herkesin rüyasına girdi. Kayınvalidem rüyamda gördüm kızın olacak adını da nur Koyucaz dedi ashagahjagshaj😂
blueberyy00 ikincifindik iyi bari güzel birşey koymuş ismini 😂😂 hayırlısı olsun asermem dışında herkes oğlun olur diyordu bana ama asermelerim kıza benziyordu ve kızımız oluyormus
ikincifindik blueberyy00 bebeğin ismi belli eşim farklı bir isim düşünmüş. rabbim bağışlasın inşallah 🙂
Civcivim000 ikincifindik inanın hiç alakası yok çikolatadan tiksindim kase kase turşu yedim oğlum olacak 🙂
ikincifindik Civcivim000 ya ama yapma😀😀 böyle çok heyecanlı oluyor. Düşünsene eskiden kadınlar ultrason yok bişe yok. Yiyo yiyo turşuları tamam diyorlar kız geliyo şap diye erkek doğuveriyor 😂😂 alın size sürprizin en büyüğü