Happy_001 ravzakck91 dokturun ne dedi cnım benımde oyleydi ozman ları asagı yukarı doktorum saglıklı sıkıntı yok dedi
Gizemgect ravzakck91 valla bence gayet normal 29+2 de gittim 1.350 grdı yani zaten anca o haftada o kadar artabilir gibi 🤷🏻♀️
Derin0712 ravzakck91 bnmde 29+4 de 1650 gr di normali ztn niye size az geliyor anlamadim daha ne olsun
_yagmurcuum_ ravzakck91 en son 33 de 2270 gram 45cmdi pazartesi 35+6 olmuş oluyorum tekrar kontrolüm var aslında bu haftaydı ama bir türlü gidemedim bakalım kaç gram almış bende merak ediyorum 🤦🏻♀️
ZZeynepP1903 Herkese kendi bebegının kılosu az gelıyo sanırım 😅 bende dün kontrole gittim 27+5 1130 gram dedi doktorum 🤷🏻♀️
ravzakck91 Haftalık ortalama 200 gr alıyor dedikleri için az geldi 5 hafta da 1 kilo alması gerekmiyormu
burcin19 ravzakck91 32+3 dün kontrole gittim 2.200 gram dedi bana da normal bu haftalarda 1 hafta önden gidiyor benim ki
Papatyaa38 ravzakck91 32 deyken 2 kiloydu benimki bence normal kilosu son haftalara dogru hizli kilo alirlarmis haftada 500 gram bile alabiliyomus bebekler
Kivircikk _yagmurcuum_ bizde 33 haftada 2.200 gram di bakalim 34 şuan 37 haftada doktorum cagirdi hazırlıklı gel çatı muayenesi ve nst bagliyacam dedi bakalım doğum şeklim beli olucak . Aslında bebiş doğum pozisyonunu almış ama 🤲🥰
_yagmurcuum_ Kivircikk bana 35de aç karnına gel doğum hazırlığı için test yapacağız dedi size öyle birşey söyledi mi acaba ne testi merak ediyorum biz hala yan yatıyoruz dönüş yok 🤭
Kivircikk _yagmurcuum_ Yok kuzum bana tam tersi tok karna gel dedi ama en çok cat muayenesinden korkuyorum 37 gel dedi bakicam nst katicam birde dedi 🤲🙏