Aysekrtl Sblatc büyük olunca çok aciyo üzeri açık yara olunca ben ameliyat bile olmuştum yayıldığı alan büyük diye komple kesip almışlardı derisiyle birlikte çok zordu o süreç allah şifa versin🙏
Sblatc Aysekrtl siğilin üstüne bi kere mi sürülüyo ilaç bi kaç kere mi? Doktor tekrar sürücem dedi ama😬 bazıları büyük napıcam bilmiyorum
Aysekrtl Sblatc benim kullandığım tabaka halinde üzerini kapatıyordu..benimkiler küçük olduğu icin etkisini gösteriyordu hemen
Aysekrtl Cemle normalde sabah akşam kullanılması öneriliyor ben doktor kontrolünde kullandım..kullandığım bölgede geniş bi alan değil küçük siğillerin tedavisi icin kullanmıştım doktorunun bilgisi dahilinde
Cemle Sblatc internetten ilacın etken maddesine bakarsanız hamilelikte kullanılmaması gereken ilaçlar kategorisinde olduğunu görürsünüz.
Sblatc Cemle bilmiyorum doktorlar neden uyguluyo o zaman. YouTube dan bir sürü doktor videosu izledim uygulanabilir diyo bazıları
RasimEfemoms Sblatc canım benim elimde vardı büyüktü baya senelerce kaldı. Sonra incir sütü sür dediler bi kaç kez sürdüm kayboldu. Eğer bölgenin çok iç kısımlarında değilse denemekte fayda var
Sblatc RasimEfemoms benimde ayağımda çıkmıştı incir sütü sürmüştü geçmişti. Bunlara da denedim ama olmadı.
Cemle Sblatc canım inan hiç bilmiyorum. Tek bildiğim hamilelikte kullanılmaması yönünde. Ha belki dozajı az olduğu için sorun olmaz diye düşünmüşlerdir orasını bilmiyorum.