Mucizemmmmm Kizlar ayin 20si dogum yaptim normal dogum ve doktorum kesi atmisti dikisim var .dogumdan sonra surekli bi usume ve ara sira bas donmem oluyordu emziriyorum gogsumundr kalan sutudr sonra bosaltmaya calisiyorum dun sag gogsumde bi sislik guzel bi bisey hissettim ve cok aciyordu. Gece kalktim cok usuyordum. Usuya kaldim terledim falan. Bide sim basim donmeye basladi bi usume geldi ayni andada gozlerim yaniyor atesimi olctum 38.9😳. Basina boyle bisey gelen var mi neden ola bilir😢 kuzum emzirmeye korktum gogsumu bosalttim atesim duser mi diye bekliyorum
deletedmom351 Mucizemmmmm Bu durumun olmaması için sürekli emzirmek ve sütü sağmak gerek diye biliyorum benim başıma gelmedi ama iyice bi araştırın
SengulEkremzl Mastit olmussun bence canim oyle oldugunda gogusun tas gbi oluyor ve atesin cikiyor. Bol bol emzir ve gogusunu sag sicak suylada yikan
Mucizemmmmm deletedmom351 emziriyorum ama henuz 38lerde atesim dusmuyor.yavrumada gecer Allah korusun birsey olur die korkuyorum lohusa psikolojisinden mi neden durmadanda agliyorum😢
deletedmom351 Mucizemmmmm Ağlaman normal onda bir şey yokta diğer konu için doktora bi git için rahat etsin en azından
Elvincagan Mucizemmmmm ben doktora gitmiştim çok kotu olmuştum antibiyotik vermişti üstelik bebeğe hiç bir zararı yok bekleme doktora git canına yazik
Mucizemmmmm Gecti çok şükür. Alkolle kompres yaptım göğsüme sardım bekledim bir iki saat. sonra masaj yaparak sağdım sütümü çok şükür şişlikte geçti ateşimde düştü🙏🏻