Sude-96 Kızlar çok fena basım ağrıyor iki gündür midemde bulanıyor hastanedeyim şimdi sıra bekliyorum ama yaşayan var mı ?
alparslanannesii1661 Sude-96 38 im bende de aksam basladi bas agrisi mide bulantisi bende bugun kontrole geldim
Mlhameliha Sude-96 birkaç gündür bende mide bulantısı arada baş ağrısı oldu bende neden oluyor diye merak ediyorum demkki bu haftada normal doktorunuz ne dedi
yasolinn Sude-96 bulantı ben de hiç bitmedi geceleri uyuyamıyorum çok açlık hissediyorum mide yanması vs o kadar çok sıkıntılar başladı ki bi de erken doğum riskim var diken üstündeyim
BaharAkarakurt-2010 Sude-96 Bende kuzum 34+2 ama Varya 2 gün önce gece lavaboda yattım resmen kusmak istyrm kusamiyorum nasıl midem bulanıyor ama anlatamam her sabah mide bulantısı oluyor anlamadım. Bebek mideye baskı yaptığından dolayı oluyormuş 🤔
Sude-96 Mlhameliha tansiyonuma baktı o iyi olduğu için normal dedi mide yanmasından olur bulantı dedi reflüden bas ağrısıda boynumdan büyük ihtimalle
alparslanannesii1661 Sude-96 bende nst deyim simdi normal dedi tansiyon da iyi cikti havalardan mi acaba sen de devam ediyormu
Sude-96 yasolinn benim yoktu hiç ilk üç ay bittiğinden beri benimde erken doğum riskim var çok korkuyordum bende bi ara artık korkmuyorum stres en kötüsü sende sıkma canını son zamanlar zor oluyor ama
Sude-96 BaharAkarakurt-2010 oda olabilir canım benim doktorum da reflü yani mide yanmasından dolayı bulantı da olur dedi
alparslanannesii1661 Sude-96 nane limon dedi doktor mecbur denicez 😂😂 ilk haftalarimda ki gibi cubuk krakere döndüm iyimi 🥲🥲