sessiz_oyuncu Sarı sandık lekelerini nadıl çıkarabilirim ? İlk kızımın kıyafetlerini çıkardım hep sarı leke olmuş çok üzüldüm. Deneyip memnun kaldığınız yöntemleri söylermisiniz 😔
Ouzc sessiz_oyuncu benim yiğenimin kıyafetlerinde de vardı venish oksla leke çıkarıcı döküp beklettim bi buçuk iki saatt sonra yikadigimds çoğununki çıkmıştı çıkmayanlar tekrar döküp beklettim öyle çıktı çoğu leke. Ama daha doğal öneriler görmüştüm sitede sonradan.
Didem19 sessiz_oyuncu bebeklerin banyo küvetleri var ya büyük. renklerine göre ayırıp kuvetin içinde bi gece deterjanlı suda beklettin. Ertesi gün normal bebek deterjaniyla ön yıkamalı yıkadım. Hepsi geçti.
Yzaman sessiz_oyuncu kızımın küçüklükleri ni por-coz leke çıkarıcı var onla beraber suda bekletip yıkadım çıkmıştı kardeşe hazırlık 😁
sessiz_oyuncu Ouzc teşskkür ederim canm bende baktm sirke karbonat denedim çıkmadı. Bu yöntemi deneyeyim birde 😊
Yzaman sessiz_oyuncu Bizimkilere birşey olmadi hastane çıkışları vardı hala sağlam bir kaç kıyafetimiz daha kalmış onlarada deneyeceğim unutmuşum onları