Denizyildizi1 Ben 11 haftalığım idrar enfeksiyonun var demiştim soracak kimsem de yok çevremde hastanede uzak hemen gidemiyorum çok az tuvaletimi yaparken az önce yapışkan akıntı ve hafif kan parçaları lekeleri geldi düsük olamaz demi çok korkuyorum
Hilal-95 Denizyildizi1 parça mı geldi pıhtı gibi yoksa kan damlası seklındemi 11 haftalık ilerlemiş baya gebeliğin bence doktora git kuzum enfeksiyon olduğu için eskı kan felan geleblır kasık ağrın felan varmı bence en iyisi acile gitmen evde senın yapanıleceğin bişey yok en azından düşük önleyici iğne ilac felan verirler
01rebirth Denizyildizi1 çok geçmiş olsun canım benim doktorum kırmızı şeklinde kan veya ne olursa mutlaka hastane veya acile gitmem gerektiğini söylemişti sende geç kalma git istersen çünkü bu haftalarda hiçbir kanama normal değil, düşük önleyici iğne ve fitik veriliyor çünkü
Denizyildizi1 Hilal-95 Kasığımda zaten birkaç gündür batma şeklinde ağrı oluyor kimi normal demişti rahim büyüdüğü için oluyormuş parça degilde hafif lekelenme gibi pembemsi biraz da
Hilal-95 Denizyildizi1 yerleşme olablir enfeksiyon da olablır parca diyince bende korktum kuzum acile git genede bi baksınlar evet kasık ağrısı oluyor ama fazlası olursa diye sordum iğne ilaç baslatır hemen korkma inşallah sıkıntı yoktur
Papatya58 Denizyildizi1 bu konuda en iyi bilgiyi doktor verir. Düşük riski varsa iğne yapar durdurur. Fitil verir kanama durur. Vakit kaybetmeyin doktora gidin. Gidene kadar uzanın ayaklarınızı yükseğe koyun ve sakin olun. Onunla konuşun.
Denizyildizi1 Papatya58 Kanama sadece pembe lekelenme gbi geldi korktum bende ne yapacağımıda bilemedim
Denizyildizi1 Papatya58 Evet kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum progestan ve idrar enfeksiyonu için ilaç yazdılar üstüne serum da yedim şuan iyiyim
Papatya58 Denizyildizi1 Denizyildizi1 tm cnm tahmini uzan demiştir. Ayaklarını kaldır 3 4 gün dinlen rahatlarsın inşallah.