Pinpirikanne Kizlar çatlatma iğnesi olali 8 gun oldu cok mu erken test yapmk için yanlis mi çıkar cdden??fikirlerinizi merak ediyorum
Alparslaninannesii Pinpirikanne bir arkadaşım 8 gün sonra yapmıştı pozitif çıktı ama kanda negatifti 12 gün geçtikten sonra kesin sonuç öğrendi
Pinpirikanne Alparslaninannesii doğru muymus sonuç peki sonradan hamile mi çıktı nasıl testte cikms kanda cikmamis
Royem62 Pinpirikanne 8. Gün iğnenin etkisi olduğu için pozitif görünüyor kuuzm 3n erken 12. Gün hatta 14. Gün kesin sonuç için
Alparslaninannesii Pinpirikanne testte çok silik çıktı sonuç 1 di yani yoktu 12 . Gün tekrar yaptı kasrt test daha koyu cikti gittiğinde yükselmişti değer yani o zmnlar doğru sonuç çıkmıyor
Alparslaninannesii Pinpirikanne Hayırlısı cnm düşünme desende dusunecen bende öyleyim inşallah bu ay karnimizda birer sağlıklı bir bebiş olur
Pinpirikanne Alparslaninannesii ınslalh canm ya catlatma iğnesi de oldum diye bu ay baya unudum var açıkçası hayırlısı neyse o olsun ınslalh 🤲🏼🤲🏼
Pinpirikanne melekimserra oyle yapicam canm ya adete 1 gun varken yada adet geçince yaparim ınslalh bakalm