ozlemkzl3 Kızlar ben progestan 100 ml reçetesiz eczaneden aldım. 4 haftalık hamileyim ama 2 hafta sonra doktor randevum kendimden şüphelendiğim ve lekelenmem olduğu için önlem amacıyla bu ilacı aldım nasıl kullanılıyor . Günde kaç kez vs bilgi verirmisiniz
melekimserra ozlemkzl3 ona doktorun karar veriyor günde bir kullanan da günde 4 kullanan da var kanamaya göre değişiyor
pinkymoms ozlemkzl3 canım ona doktorun karar veriyor ben günde 3kere kullanıyodum. 3.ayım bttikten sonra bıraktırdı
Muhmom ozlemkzl3 Reçetesiz alındığını bilmiyordum. Ben doktor kontrolünde vajinal yoldan fitil şeklinde kullanmıştım. Doktor tavsiyesi ile alınması daha sağlıklı olabilir. Geçmiş olsun
ozlemkzl3 Muhmom pinkymoms melekimserra Evet tabiki doktoru Dinlicem ama geç kalmak istemiyorum sonuçta bi zararı olmuyor en azından doktora gidene kadar korusun. Reçetesiz 40 tly aldım .
melekimserra ozlemkzl3 bence sor sonra bünye alışıyor sonuçta adet söktürücü özelliği de varya siz bilirsiniz gene de
SelinYakgul ozlemkzl3 canım lekelenmem varsa zaten o 2 haftayı bekleme Allah korusun. Direk git doktora hiç vakit kaybetme