Cihancan22 Arkadaşların bebeğim 13 günlük biberonu çok hızlı emdiği için sürekli boğazında kalıyor süt ve öksürüyor acaba biberondan mi önerebileceğiniz biberon var mı
_ipekkkkk Cihancan22 Nuk nature sense cam biberon aldım 🌸 bitane küçüklerinden çantaya koymak için lazım olur diye 🌸
[silindi] Cihancan22 Chicco alın inanın çok rahat emiyor ve yan başlığı sayesinde gazı önlüyor. 0 ay yenidoğan alın tek delikli akış hızıda yavaş memnun kalırsınız.
Cihancan22 Sakileyt aldım emerken boğazına kaçıyor öksürüyor ve sütüm yetersiz ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Poyrazin_annesi Cihancan22 her bebek öksürüyor bence cnku arkadasımın bebegi anne memesini emerken bıle genzıne kacırıyo öksürüyor
[silindi] Cihancan22 Aynen çok hızlı emiyor öksürüyor. Hatta nefesi yetmiyor resmen sonrasnda bir iç çekiyor görmeniz lazım gitti sanıyorum. Sanırım mama içen bebeklerde daha fazla görülüyor bu durum.
Cihancan22 Poyrazin_annesi benimkiside öyle çok korkuyorum nefesi kesilir diye arkadaşınız hiç doktora götürdü mü