ASL93 Gzdeee11 bence düzenliyse regliniz test yapın hemen. Ben erken testlerden 4 gün önce yapmıstım negatif cıkmıstı. Regli olacagım gün kasık agrım vardı ya regli oluyorum yada hamileyim dedim içimden,test yaptım o gün hamile olduğumu ögrendim☺️
Zuleyha_busra1 Gzdeee11 ben tam adet olacagim sabah yapmistim gecikmem yoktu o sabah net bi sekilde çıktı testte
bebeklendik Gzdeee11 regl olmam gerekn gün yaptım normal kaset test üstelik ilk idrarla değildi. Silik çizgi görmüştüm bhcg 75 çıkmıştı aynı gün. Bence ya test yap ya da kan ver en garanti☺️
Gzdeee11 Alparslaninannesii ilk hamileliğimde adetim 5 gün geçince öğrenmiştim evde de son test var boşa harcamak istemiyorum 😂
Deryaasn Ben erken gebelik testi ile adetten 5 gun once ogrendim,kesin sonuc alacaginizi dusunuyorum 🌸
Gzdeee11 Deryaasn erken gebelik testi aldım 3 4 gün önce falan yaptım ama negatif çıktı markası neydi aldığınız testin
Gzdeee11 ASL93 evet düzenli hatta 2 ay oldu normalde olmam gereken günümden bir gün önce oluyordum bu ay olmadım işte ay çok heyecanlıyım
Gzdeee11 bebeklendik denesem mi ya bilemedim içimi bir heyecan kapladı bende ilk hamileliğimi akşam 11 12 de yaptığımda öğrenmiştim
Zuleyha_busra1 Gzdeee11 sanmıyorum önemli oldugunu ama o sekilde tavsiye ediyolar genelde ama bence bi farki yoktur
Cemilef92 Gzdeee11 Bence kesin sonuç alırsınız geç döllenme değilse. Ben 7 gün önce erken gebelik testiyle silik çizgi görmüştüm.