hamisanne_63 Ben Hazar olsun istiyorum eşim de Adar olsun diyor yani o kadar isim bakıyorum sadece içime sinen Hazar oldu başka güzel isim önerebilecek var mı eşimin aklından şu Adar ismini götürebilecek😬
Koalamm hamisanne_63 bende bugun 28+1 im bi türlü karar veremedik ilk oğlumun adı akın ona uyumlu olsun diye arın veya asrın diyorum ama kararlaştıramadık bence hazar güzel isim
Ladybird06 hamisanne_63 Bence Hazar gayet iyi. Onun dışında beğendiğim isimler Emir, Mete, Kayra, Yağız, Arda, Doruk, Alp, Han
hamisanne_63 mucizegebelik6 eşim Kürt olduğu için Kürtçe isim koymak istiyor ilk oğlumun ismini ben koydum ismi Çınar bunu da Hazar olsun diyorum Çınarla da uyumlu biraz yok illa adar olsun diyor ya Adar ne radar gibi 🤮
mucizegebelik6 hamisanne_63 ikiz erkeğe hamile arkadasim da kürtler. Biri sidardı, dedim birini de adar koy birbirinin tekrarı olsun. Oyle yaptılar adar ve sidar 😅
hamisanne_63 mucizegebelik6 Adar kulaga hoş geliyor mu sizce kime söylediysek sacma buldular eşim cok istiyor söz vermiştim ilk çocuğun ismini ben koyayım ikincisini sen koyarsın diye oğlum 5 yaşında hâlâ unutmamış sen söz verdin ben koyacaktım diyor 🤣 Sidar da güzel bir isim aslında