Muberenay_25 Kızlar ben 25 haftalık gebeyim grip oldum çok fena. Dünden beri bebeğimin hareketleri az grip olunca bebeğe geçermi bilen yazzsın ne olur korkuyorum
Civcivimm35 Muberenay_25 hiç bşey olmaz Allahın izniyle bol bol mandalina nar ye bana çok iyi gelmişti
Ozlem2904 Muberenay_25 gecmez merak etmeyin. Size onerim nane yagi kullanmaniz sicak suya damlatin soluyun burnunuuzu acar rahat edersiniz bol bol mandalin meyve yiyin bende 28.haftada grip olmustum mandalin acayip ferahlatiyo. Nane limonda icebilirsiniz. Parol gunde max 4tane. Benim istahim acayip kesilmisti 3 4kasik corba anca yiyebiliyodum ama siz yiyebiliyosaniz zorlayin. 2 hafta onde giden bebegim beslenemedigimden 1 hafta onde gtmeye basladi. Tabi haftasi iyi ama sonucta beslenememek gerilemeye sebeb oluyo onu bildirmek istedim
FatihBatur Muberenay_25 bende 28 haftalığım suan ağır grip geçiriyorum doktorum C vitamini yazdı eczaneden onu alacağım burnuma da okyanus suyu var ya onu sıkyorim bide ıhlamur içiyorum falsn
MelekPotter Ben de iki hafta once gecirdim hatta zatürre imiş.. 22. Haftamdi. Bi sikinti olmadi korkmayin 😊 sadece isterseniz emin olmak icin pcr verin korona mi degil mi onu görün.. Korona olunca sıkıntı oluyor cunku kan pihtilasma sorunu cikabiliyor