secoz ZZeynepP1903 sola yatsam da vücudum hangi şekilde rahat ediyorsa o pozisyona giriyor uyurken attık illa da sola yatacağım diye direnmiyorum. 🤦🏼♀️ Çünkü vücutta kendini hangi pozisyon da rahat ettireceğini bilir sanırım, 38. Haftaya girdim mesela sırt üstü yatınca hemen uyanıyorum 35. Haftadan sonra böyle olmaya başkaladı yoksa sırt üstü çok rahat ettim sende doktor demediyse illa sol diye kendini zorlama
ZZeynepP1903 secoz yok cnm demedi burda forumda hep denk geldıgım ıcın sıkkat edıyordum haklısın vücut gercekten kendısı belirliyor nasıl yatmamız gerektiğini 😚
annesi_ ZZeynepP1903 valla canım 30.haftadan sonra çok zor herşey ilk aylar daha rahat tabi herkezin hamileliği farklıdır yani ama ben 30.haftadan sonra zorlanmaya başladım doğuma son 3 hafta kala hepten mahfoldum sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻🤲🏻
annesi_ ZZeynepP1903 Valla yavaştan herşeyini hazırlamaya başlayın derim ilerde çok zorlanırsınız ben ütüsünü bile yapamadım kaynanam yaptı o kadar zorlandım sırtım ağrıdı ev temizliği desen hiç elimi bile süremedim eşim yaptı öyle baktım ben içim gitti yapmak için ama son aylara kalınca zor oluyo sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻
ZZeynepP1903 annesi_ ben zaten iş falan yapamıyorum hamılelıgım basından beri malesef hep rısklı gebelıgım 😥 suanda amelıyatlıyım ıkı hafta oldu serklaj amelıyatı oldum hepten yatıyorum. Sadece oyle ayakta bıraz durabılıyom ustlerını falan yıkadım bı utuleme kaldı oda yavas yavas ınsallh 🤲🏻
annesi_ ZZeynepP1903 Çok geçmiş olsun canım Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Meryemtrksoy ZZeynepP1903 hiç o açıdan düşünmemiştim valla farklı bi açıdan bakmamı sağladın şu an ne kadar doğru söylüyorsun binlerce şükür rabbime 🙏 doğurayım direk yüz üstü yatcam biliyorum çok günah ama nasıl da özledim 🙈
ZZeynepP1903 Meryemtrksoy inan hep düşünüyorum bizim ki gecıcı kalıcı olanlara rabbim şifa versin 🤲🏻 Valla bende cok sevıyorum hep öyle yatıyorum malesef yayıla yayıla 😂😂
Meryemtrksoy ZZeynepP1903 bende hep öyle yatıyorum başka türlü uykuya dalamıyorum normalde çok zor alıştım başta sola yatçam diye uyuyamadım saatlerce😂az kaldı sabır inşallah sağ Salim doğduğu günleri görelim de aman çocuğum ezilmesin diye diye bütün gece rahat uyku yok zaten de
Ozlem2206 ZZeynepP1903 arkadaşlar niye bu kadar işkence çektiriyosunuz kendinize sadece sola yatmakla hamilelik mi geçer doktorlar bas bas bağırıyor hangi pozisyon rahatsa o en sağlıklı olanıdır diye 🤦🏻♀️
cerenmina ZZeynepP1903 en kısa zamanda hamile yastığı alacağım ya da bana salon koltuk yolları gözükecek gibi 🤣🤣
Yektasmom Bana doktorumun dediği; “ Sağa yatmakta bi sakınca yok yatabilirsin, sırt üstü yatmamaya çalış çünkü tansiyonun düşer ve mide bulantısı, baş dönmesi yapar. “