ZZeynepP1903 Sola yatacam diye artık solumu hissetmiyorum bazen öyle oluyor ki kulagıma kadar agrı giriyor 🤦🏻♀️ Delirmek üzereyim 🤰🏻🥵😩
Canselyaren ZZeynepP1903 illa sola yatmakls şartlandırma kndini🙂 evet sola yatmak bebek ucin iyidir ama sağa yatmaninda bı zarari yok 🤰
ikiprensesannesii ZZeynepP1903 sol tarafim her sabah felc gecirmis gbi kalkiyorum 😂 suan kolum tutmuyo 🤦♀️🤦♀️
MinikMucizeninAnnesi Vallaha bu yüzden bu saatte uyandım artık iç organlarımın hepsi sola yüklenmiş gibi hissediyorum bütün içim dışım ağrıyor ya 😭 Sağ sol yatabilen hiç değildim çok zorlanıyorum. Hep yüzüstü ya da sırt üstü uyurdum😔😔 32+1 den selamlar 🖖🏻 😑👶🏻
ZZeynepP1903 MinikMucizeninAnnesi bende öyleee söyle bacaklarımı aca aca yüz üstü yatmaya hasret kaldım 😂😂 oh masallah biz daha 27+6 günlüğüz 🤰🏻😍
Kumsallina95 MinikMucizeninAnnesi ay en çok özlediğim yüz üstü uyumak doğumdan sonrada 6 7 ay uyuyamam ikici sezeryan çünkü 😬😳
ZZeynepP1903 [silindi] 😂😂😂😂 yaaa safiye sabah sabah karsıma cıkmayaydın iyidi be ay ilahi çok güldüm ya 😄 valla bende öyle oluyorum ama dönüşlerde cok agrım oluyo neden anlamadım 😩
Fatmakara97 ZZeynepP1903 bende öyle rahat edemediğim için dönüyorum yatarken her dönmeme özel bölgemde ağrı oluyor zorla gönderiyorum kendimi öyle uyuyorum geri 😞
ZZeynepP1903 Poyrazin_annesi ilk zamanlar bende de çok oluyordu ama alıstım sanırım simdi saga da yatıyorum ama genelde soldayım artık sola yatmayınca garipsiyorum 😅
ZZeynepP1903 Angelim ay ne bılıyım yaa herkesten gördugum okudugum kadarıyla sola yatın dıyıp duruyolar psikolojikmen insan huzursuz oluyo. Doktoruma da sormayı unuttum bidahaki kontrolumde sorucam gercekten zararı var mı yokmu diye 🤷🏻♀️
Angelim ZZeynepP1903 doktor Kaan Kocatepe izle rahatlarsın cnm yok be ne korkuyorsun bebek kendini bizden daha iyi koruyor şimdi kalktım süt içip tekrar sağa yaticam snra tekrar başka yöne
Canselyaren Angelim uykum hangi yönde gelirse yatıyorum bnde kizimdada hep sağa yattım şimdi iki yaşında anasının tosunu maşallah nasıl sağlıklı🌷
ZZeynepP1903 Angelim ya evet o doktoru cok ızlıyorum ama bunun hakkında vıdeosuna denk gelmedım bakarım teşekkür ederim 😘 şifa olsun sizede 😍
Gulsah1616 ZZeynepP1903 yemek yedikten sonra sağa yatmamaya çalış çünkü mideye baskı yaptığı için mide yanması çok oluyor. Onun dışında hem sağa hem sola yatıyorum. Evet sola yatınca bebeğe daha çok oksijen gidiyor ama ne yapalım. 38. Haftadayım hiçbirşey de olmadı 😬
annesi_ ZZeynepP1903 Ah ahh hamileliğimin başından beridir sola yatıyorum 35+2 deyim allahtam az kaldı doğurcam 38.haftada sezeryan olucam valla sol tarafım çürüdü gitti bebek sola toplanıyo haliyle çok canım yanıyo taşıyamıyorum artık ama az kaldı motive ediyorum kendimi doktorum sola sağa yat dedi sağ tarafa yatamıyorum ki nedense Co rahatsız oluyorum hep sol oyüzden 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ZZeynepP1903 annesi_ agırlastıkca daha mı kötü oluyor 😩 ay az kalmıs sizinde hayırlısıyla saglıkla kucagınıza alırsınız insallah 🤲🏻