tubatayfun Persembe gunu kontrolum var cok heycanliyim 😍Insallah hersey iyi dir bebislerimin kalp atislarini gorurum❤❤
MucizemE tubatayfun ayy benimde cuma gün kalp atışını duymaya gidicez Rabbim izin verirse inşallah duyarım inşallah sağlıklıdır 😊 sanki cuma günü bir ay sonraymış gibi geçmiyor resmen 3 gün var halbu ki 😊
Deniz14 tubatayfun Perşembe günü benim de kontrolüm var 16+3 olmamıza rağmen perşembe günü öğrenebilicez cinsiyeti 🙈 iple çekiyorum resmen😂
tubatayfun MucizemE aynen valla gunler sani bir ay gibi geciyor benimde istedigim tek sey insallah sagliklidirlar ve kalbleri atiyordur iki kez dusuk yapdim icin cok korkuyorum
MucizemE tubatayfun heyecandan geçmiyor birde sağlıklı mı kalbi atıyor mu insan düşününce daha da heyecan yapıyor zamanı o yüzden geçiremiyor😊 6+1 deyim canım sen
tubatayfun Deniz14 valla kucagimiza alincaya kadar hep boyle iple cekecegiz o gunleri allah gonlune gore versin insallah 😍
humaninannesi61 Benim de yarın kontrolüm var. Sanki ilk defa görücekmişim gibi öyle heyecanlı oluyorum ki 😍 Ama şu ikiz annelerine ayrı bir özeniyorum çok istemiştim ilk çocuklarım ikiz olsun 😍 İnşaAllah bundan snra olur 😍😍😍🤷🏼♀️
Deniz14 tubatayfun kesinlikle hamilelik sürekli beklemekle geçiyor ilk başta kalp atışını bekliyoruz sonra cinsiyeti sonra hareket hissetmeyi tekmelerini daha sonra artık gelsin diyoruz 🤦🏼♀️ Sürekli bir bekleyiş tabi bebişlerin keyfi yerinde 😂😂
sedefsedef tubatayfun amin ins bnde aynı duyguları yaşıyorum perşembe günü bnmde 7+1 olacak kontrolüm var
MucizemE tubatayfun bende hep öyle diyorum 😁 acaba napıyorsun iyi mi bi sıkıntı var mı diye diye adamı da paranoyak yaptım 😊 senin kaç hafta
sedefsedef tubatayfun amin hepimiz güzel haber alalım eve ultrason alasım var o derece merak ediyorum nasıl diye 😂
sedefsedef tubatayfun bende en son 6+4 iken gittim bişey demedi yarın 7 hafta olacak demekki ikiz değil. 😉 allah sağlıkla bebekleriyle kavuştursun ins 🙂