Handan04 Hayırlı geceler benim gonal f igneden sonra 5 cm lik kistim oluştu ve tedavim durdu bu kisti küçültmek ve kontrol altina almak için dr um doğum kontrol hapı verdi sizin başınıza geldi mi ne kadar zaman icinde küçüldü bilgi verir misiniz
nvn-mutlu Handan04 benim arkadaşımda vardı canım tüp bebek tedavisi görüyordu ilaç kullandı küçülmesi için ama yeterli sonuç alamadılar küçük bir operasyon geçirdi şuan tedavisine devam ediyor ❤️
MissMuso Handan04 kistin türü hakkında doktor birşey söyledimi canım. Bende yıllardır 5 cm civarında kist vardı. İlk öğrendiğimde bana da doğum kontrol hapı verildi ama küçülmedi. O zamanlar doktorum kistin hamilelik için sıkıntı oluşturmaz demişti öyle de oldu. Şu an 9 haftalık gebeyim plansız dı hem de.
Handan04 nvn-mutlu anladim peki o operasyondan ne kadar süre sonra tedaviye basladi bide kisti kac cm di
nvn-mutlu Handan04 6 cm di kisti operasyonu oldu adetinin 2. günü başladı tekrar canım şimdi cumartesi günü de transferi olucak inşallah
Handan04 MissMuso yaaaa ama benimki igneden dolayi 10 15 günde 5 cm oldu İNŞAALLAH erken küçülür de hamilelik icin tedavime baslarim hic bisey yapmadan aylarca beklemek cok zor 🥺
MissMuso Handan04 inşallah canım Rabbim hayırla sağlıkla versin. Daha büyük kistler ile gebe kalanlar da var sorunsuz şekilde. Tabi doktorun daha iyi biliyordur. Vardır onda da bir hayır beklemenin sonu güzel olur inşallah.