Ummi Kızlar 25 haftaligm son 1 haftadır cok terliyorm yatamiyorm ozellikle ensem cok terliyor geceleri uyurken ates basıyor vucudumu sizdede oluyormu suan bile sıkıntı bastı evin içinde duşta fayda etmiyo 😭
Esrakbas Ummi sabah yapış yapış su içinde kalkıyorum gece de uyuyamıyorum İnkalar sıcak ki Allah yardımcımız olsun 😢
ozlmmmm Ummi yazın bile üşüyen bir insandım ensem,boynum su içinde kalıyor sabaha kadar yastık ıslanıyor derlerdi de inanmazdım.lohusalık da böyle diyorlar gittim vantilatör aldım Ankara gibi yerde 😄
Estur Ummi aynen canım su gibi uyanıyorum gece de yatamıyorum ateşleniyorum. Çıplak yatıyorum kalkıp arada suyla ıslatıyorum kendimi o hiç değilse uykuya Dalan’a kadar ferahlatıyor tavsiye edeerim. Yaz hamileliği baya zormuş Allah hepimize yardım etsin.
Alpbebek YagizAsyaMom al benden de o kadar avuç iclerim ayaklarım yanıyo resmen. Allah yardımcımız olsun 🙏
Esrakbas YagizAsyaMom bizede 300 tl su faturası gelmiş kendimi suçladım o kadar duş alıyor muyum ben ya diye 🤔🙄
YagizAsyaMom Alpbebek ya o kadar kötü haldeyim ki kafam hep ıslak hiç kurumuyor. Kış çabuk gelir inşallah 😔 Allah yardımcımız olsun
mucizem61 hepimiz oyleyiz cnm malesef gece uyku yok yapış yapış sirilsiklam dus al üstünü giymeden gene ateş ter basıyor inanın kişi sabirsizlikla bekliyorum üşürsem bile battaniyeye sarılırım 😊😥😥
Pinkmom Dün gece neredeyse ağlayacaktım deli gibi uykum var ama terlemekten uyuyamıyorm kabus gibi.Kalktım salona gittim yattım klima var diye rahat bi nefes aldım.Allah yardımcımız olsun 2 haftam kaldı inşallah doğumdan sonra normale dönerim
Nesomer Ummi 2 haftadır öyleyim bende 32 haftalığız o sıcaklık ter beni acayip yoruyor kendimden tiksiniyorum sürekli duştayım yüzümü ensemi yıkamadan duramıyorum zaten 🙈 vantilatör bile yetmiyor.
bsraanne Ummi ben de 25 haftalığım ve maalesef aynı şekildeyim. Normalde çok terleyen biri değilimdir hatta genelde üşürüm. Ama şuan sürekli bacaklarımdan sular akıyor koltuk altım ıslanıyor ateş basıyor. Klimasız yerleree yelpaze ile oturuyorum 😐