Melek_1234 Bugün 39+3 olduk. Karnımda sertleşme olup kasıklarıma hafif hafif saniyelik ağrılar vuruyor. Ve bu durum ardarda gerçekleşiyor. Doğumun yakın olduğunun habercisi olabilir mi
esranur-ekk Melek_1234 benimde düzenli sancılarım 38 haftadayız bir şekilde belli olacak sanırım daha büyük ağrılar bekliyorum ben ama bakalım 🤷🏻♀️🙏🏻
MinErdinc Melek_1234 herkeste nisan ya da su gelmesi olmayabiliyor.yalanci sancılar ve sonrasinda gerçek sancı. Aradaki farkı da surekliligini dakika tutarak anlayabilirsiniz. Yarın muayeneye gidip acılık olup olmadığını da kontrol ettirebilirsnz. Bazen alttan muayneler doğumu başlayabiliyor. En azından doktorunuz bisey soyler
Zehrasya Melek_1234 emin olun şiddetli sancılar gelince anliyorsunuz o kendini hissettiriyir şancı araları düşüyor dk olarak takip edin.
Dilaratkn55 Benimde senin gibi olmuştu tam 39 da nişanım geldi sonrasında bi kaç saat sonra hastaneye gittim 4 cm açılmam vardı akşama çok şükür evladımı aldım elime ama benim belimde felan ağrı olmadı hiç sadece kasıklarımda oldu ağrı ❤️🙏
Nurgul1606 Bende 39+3üm bnde de adet sancısından daha az sancılar oluyor ara ara ama sancı diyecek gibi degil ama belim sırtım çok agrıyır .. yatakta dönerken çok zorlanıyorum .. nişan su hiç bişi yok