Zarifdize ben beğenmedim açıkçası çok korktum çok bağırdım fazla hissettim rahatsız oldum bebegi görmek için spinal istedim 1 saniye anca gördüm onun için böyle travma yaşamaya gerek yokmuş kendi açımdan bunyemle alakalı sanirim midem bulandı oguremedim bile karnımı hissetmediğim için ağzımdan sular aktı bebek çıkınca rahatlığı hissettim sadece iğneyi belime vurdukları an kalcama sol sonra sağa elektrik çarptı gibi oldu zıpladım başımı çok sağa sola çevirdiğim için hala daha baş ağrısı çekiyorum inanılmaz felaket iyi yönleri bebegin ağlama sesini duydum duygulandım görünce falan sonrasında odaya geçince 8 saat bel altım uyuşuk olduğu için ağrı sızı yoktu ama yanma hissi asiriydi güneşin altında yatiyormusum gibi cayır cayır yandım genel olsaymisim hem yanıga hem acıya nasıl dayanirdim bilmiyorum şimdi 6.gunumuzdeyiz neskafeler kahveler ilaçlar atlatiyoruz bi sekilde çok bss ağrısı harici fazla biseyim yok sonuç olarak ameliyat normal tabi ama ben çok etkilendim bir daha cocuk düşünmuyorum herkesin aynı olmaz tabi dediğim gibi bünye meselesi ben narin biriyim çok iyi geçenlerde var normal yapma imkanın varsa dene derim ben denemedigim için pismanim uygun olsada olmasada denemek isterdim 😬