Pinkmom Evet biliyorum başlık yazım çok saçma oldu🙈 Sorum şu anneler,bebeğimin renkli ultrason fotosunu aldım sonunda gösterdi yüzünü durup durup bakıyorum aşırı heyecanlı oluyormuş.Ama merak ediyorum aşk yaşıyorm resmen.Benzerlik payı ne doğduğunda da farklı bir yüz görüyormuyuz😄 yoksa aynı mı oluyor
Melikee Arkadaşım son haftalarda renkli ultrason resmini göndermişti oğlu doğdu resmin aynısı teknoloji çok ilerledi tabi hala yüzünü göstermeyen nazlı kızlara çözüm yok en son 20. haftada görmüştük 33 olduk asla göstermiyor 😅
Pinkmom Melikee Ben net olarak 36 da gördüm😂 ce eee yaptı sonunda.Yakalamışken boy boy fotosunu verdi dr sürekli bakıyorum😍 ama insan merak etmiyo değil acaba gerçekten böylemi diye😂
Melikee Pinkmom Yaa 😍 Doktor bu haftalarda göremezsek ilerde yeri daralır göremeyiz demişti umutlandım şimdi
Melikee Gamze612 biz biraz gördük burnu kemerli mi aceba dedik küstürdük kızı 😂 bikaç hafta daha görmesek doğunca görcez artık
Zeynepreyyan Bizde pek aynısı olmadı . Doktor sana benziyor dedi aynı babasının kopyası bir kız oldu 😂
Pinkmom Zeynepreyyan Bizim doktorda görür görmez aynı siiiiizzz bu ne benzerlik dedi babası için😲 bunu duyduğuma sevindim şimdi😂 şakası bi tarafa sağlıkla gelsinler yeter ki🙏🏻
Pinkmom Melikee Bizde hiç ummuyorduk süpriz yaptı kıyamadı resmen😄 yüzü sulu yere denk gelmesi gerekiyor ve elleri kollarıylada kendini kapatmazsa görürsünüz😍sende şok olup gözlerini fotoğrafından ayıramıcaksın💕
Zeynepreyyan Pinkmom amin inşallah canım sana benziyor dedi sevindim bir doğdu babasının aynısı 😂😂 herkes kızma ama aynı babası diyor . Nesine kizacaksam sevmişim begenmisim evlenmişim benzesin ne olacak dimi 😊
Melikee Pinkmom evet öyleymiş her gittiğimizde yüzünü plesentaya gömüyor artık görür müyüz kısmet az zaman kaldı zaten 😍
PnarSazakBulut Bende daha bugün gittim evlilik yıldönümünü eşim ile yarın yine göstermedi insan bari bugün gösterirdi😂
Pinkmom PnarSazakBulut Hııı bensiz evlilik yıldönümü kutlucaksınız he🤨göstermiyorum işte hıh yapmıştır😂
Pinkmom Zeynepreyyan Ah sorma aynenn öyle kızma alınma ama diye başta uyarırlar sanki benzeyen eş değilde düşman🙄Onların canı sağolsun yeter ki 🤗