BirDilektuttum Kızlar selam ne kadar batıl inanç olsa da insanın içinde bi şüphe oluyor saçlarım çok inceldi çok tüleriyor 4 aylık hamileyim daha , hamileyken saç kestiren var mı ??
deletedmom27371 BirDilektuttum bende kestirdim valla 9 haftalık hamileyken falan. Bu tür şeylere inanmıyorum herşey rabbimden
Kizannesi92 BirDilektuttum Bu hurafeye inanmıştım ama dayanamadım 37, de gitti saçlar az daha beklesem belimden aşağı iniyordu ve hep hasta oluyordum banyo sonrası şimdi rahatladım
Demet_akman BirDilektuttum ben kestirmedim annemde kayinvalidem halam hepsi dediki vardir bir hikmet bekle 40haftalik olduk dogsun eve gelir gelmez kestirecem
BirDilektuttum bebisin_annesii valla bende en azından kendim keseyim ucundan diye düşündüm çok inceldi oysa ki gürleşip uzamasını bekliyordum🙄
deletedmom27371 Demet_akman benim kayınvalidem kızmıştı. Bir saç kesimi mi çocuğun ömrünü belirleyecek 🤷🏼♀️ zaten anne rahmine düştüğü an doğum ve ölümümüz yazılır. Benim annem vs değil de kayınvalidem çok inanır böyle şeylere
BurcuDqn Demet_akman Demet_akman biz de kırkı çıkmadan kestirilmez adet falan oluyoruz o ara diye 40ından sonra kesilirmiş 🤷♀️
AsenaD BirDilektuttum kestirdim hemde kuaforun azizligine ugradim oyle kisa kestiki anlatamam. Bebegin omru kisalir hurafesine asla inanmiyorum. Sacla ne alaka deyip geciyorum. Ama eger ki istediginiz model olmayacaksa yada sonrradan pisman olacaksaniz hic o atraksyonlara girmeyin derim. Cunki hormonlarimiz duygu durumlarimiz tavan yaptigi icin depresyona girmeye bir hayli meyilliyiz bu yuzden kesttiripde bos yere caninizi sıkmayin benim gibi. Ben neden mecbur kaldim cunki. Uzun saclarim dogumdan sonra toparlanmadi ve avuc avuc dokuluyordu salamiyordumda hep bagli kaldigindan alnimin kenarlari acildi ve cokta bas agrisi yapiyordu. Buyuzden kuafore gidip tesetturluyumya baglansin ordan burdan cikmasin da kut kes dedim hatta omuzlarda bir model gosterdimm ooo bu cok kisaymis dedi ama kesttigi saci bi gorseniz o resimdekindende kisa ensem gorunuilyor ve heryeri katli oldugundan cikiyor 5 6 tanr tel tokayla ancak toplayabiliyorum zatrn kuafor benim tepki gosterecegimi anlamis olacakki bir anda makasi taragi birakip yanindaki calisanina suraladi temizle dedi ve mutfaga girdi o da tarak tutmaya korkar sekilde sacimi kurutup fön cekmeye calisti. hani nasil oldu begendinmi diye sormadi bile kuafor. Sonrasi malum eve geldim bir aglama krizi. Bin pisman oldum. 14 haftalik hamileyim ve yasadigim uzuntuyr bak kestirmeyin anam hic o strese sokmayin kendinizi
BirDilektuttum AsenaD kötü bi deneyim olmuş çokta yıpratmayın kendinizi sağlığınız olsun da gerisi önemli değil:)