Bebegim000 Kızlar selam, son bi kaç haftadır geceleri aşırı burnum tıkanıyor sabahlarıda kanıyor, gün içinde sürekli sızlıyor soğuktan sızlar gibi sanki, kontrolume daha var henüz doktoruma danışamadım gebelikte başına gelen var mı nasıl geçti ???
Limons Bebegim000 benim de ayni uzun suredir hem tikaniyor sık sık hem da kanıyor bir ayi gecti alıştım ama kanamasi azaldi biraz daha
Busra2013 Bebegim000 ya hamıellıkte normal dıe bılıyorum bende tıkanıklık oluyor bazende ıgrenc olck ama sumkurdugumde kan gelıo yanı cok degıl bazı kadınlarda kanama olabılıuor ama yınede tansıyon ölc cnm
Iamghs Bebegim000 korkma canım gaet normal bende 32. Haftamdayım burun kanamam ara ara oluyor doktoruma sordum korkulacak birşey yok hormonlar yüzünden burun içindeki damarlar inceldiği için kanama oluyor içim rahat olsun 😌
Bebegim000 Iamghs çok teşekkür ederim canım içim rahatladı, canımı yakmaya başladı artık sızlıyor çok ama idare edicem
Limons Bebegim000 doktora soylemeyi unuttum ama tansiyonum normal burada da cok okudum normal olduğunu hormonlarla alakali olduğunu. O yuzden pek önemsemiyorum cekecegimiz var diyip, mide yanmasi gibi bulanti gibi gözüyle bakiyorum sanirim
Bebegim000 Limons evet benimde tahriş oldu canım sanırım hormonlardan dediğin gibi benimde tansiyonum düşüktür aslında pek yükselmedi ama inşallah geçici bişeydir