Selver07 Msms sizde de karında şişlik nefes alamama oluyor mu bende 2-3 haftadır var diyette olduğum sürece iyi ama az kaçırınca çok fena oluyor ya yatamıyor sabaha kadar 😢
Msms Selver07 evet bebeğim kendini topluyor bazen karnım sertleşiyor o zaman inanılmaz bir basınç oluşuyor
Selver07 Msms benim geceleri çok fena oluyor ya nefes alamıyorum zorla dalıyorum kaç defa uyanıyorum 🥵
Minikpanda6 Msms 35+2 den merhabalar son âdet tarihiniz kaç bizim 10 martti kendimi panda 🐼 gibi hissediyorum kilo da çok almadım ama sanki yemiş yemiş de yerinde kalkamiyo gibiyim 😃
Msms Minikpanda6 benim de 12 Mart🥰 ben de öyleyim 🙈 kilodan dolayı sanırım sol bacağımın üstüne basamıyorum son zamanlar çok kötü oldu😔
Minikcivcivv Msms çok şükür bel ağrısı çekiyorum bu aralar bu zamana kadar çok iyi geldim amaa 1 haftadır çok kötüyüm 🤦🏻♀️ senin nasıl gidiyor canimn🥰
Msms Minikcivcivv çok şükür iyi gidiyor🙏🥰 sol bacağım sanırım kilodan çok acıyor dizim üstüne basamıyorum ve baldır kısmında kramp oluyor
Msms Zehrasya benim de öyle sol dizimin üstüne basamıyorum bir de baldır kısmında kramp var geçmiyor 😔
Minikcivcivv Msms az kaldı az öyle teselli olalım 😄 benim birde erken doğum riski var hastanede falan yattım heran gelecek gibi hissediyorum 😄
Gamzeee__ Msms Evet pazar gecesi 12 sen sonra 36 insaAllah Pazartesi kontrol var bakalım 🥰şikayetler arttı normal istiyorum bakalim kısmet olurmu ozledim paşayı iple cekiyorum Pazartesi yi
Msms Gamzeee__ sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙏🥰 bizim de haftaya cumartesi kontrolümüz ben de öyle hemen gelsin istiyorum🥰 ben de normal istiyordum ama sona yaklaştıkça sanki istemiyor gibiyim🙈 çatı muayenesi oldunuz mu?
Gamzeee__ Msms Hayır henuz olmadim Pazartesi yaparmi onuda bilmiyorum lakin önceligim Normal insaAllah normal Olur bebeginin cinsiyet i ne agrilarin oluyormu seninde🤦🏻♀️
Msms Gamzeee__ erkek cinsiyeti sizin bebeğinizin cinsiyeti ne? 🥰 ağrılarım şöyle oluyor karnım sertleşiyor o anlarda böyle nefes alamıyorum ama onun haricinde çok şükür olmuyor.Sol bacağım hariç😔
Yavuzz Ebrubuse bende ultrasonda 32+6 burda 32+3 ultrason a göre dimi çok bi fark yok gerçi normal dimi
Msms Minikcivcivv erken doğum riski nedem yani bebeğin pozisyonu falan mı yoksa açılmanız falan mı var? Benimki de son kontrolde bayağı bir başı aşağıdaymış doktorum öyle söyleyince ben de korkuyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama 🙈