Civcivinannesiii Elifdmr cinsiyet degismez doktor yanilir. Kesin dediyse yanilma olmaz Hem bizim hislere kalsa☺☺
Serpil-Harun21 Elifdmr aşkım cinsiyet değişmiyor ilk rahme düştüğü andan itibaren cinsiyeti belli zaten sadece doktorlarımız kordonu ne bilim parmağını orada görüp erkek diyebilir yada birşey görmeyip kuz diyebilir ama emin bir şekilde söylüyorsa doğrudur 11haftalıkken kesin erkek dedi erkek bebeğim
linaaryaa Elifdmr canım 28 haftaya kadar kesin erkek dediler hep erkek bebek kıyafetleri,hastane çıkışı filan aldık 30 haftada gittim kız olduğunu öğrendim 😐 yani sağlıklı olsun da ama o kadar zaman erkek bildim ama kızmış yani yanılabiliyorlar
Elifdmr Serpil-Harun21 banada 11 haftada kesin erkek denmişti onun şoku var aslında, birde doktor hala birşey alma birdaha ki ay yine bakalım dedi. Anlamadım gitti
Serpil-Harun21 Elifdmr o çok normal hayatım 20.haftaya yada 35.haftaya kadar alışveriş yapmayın di yeniliyor doktor hem erken hemde detaylı ultrasonsa falanda giriyorsun ya kesinleşiyor
ikra_41 Elifdmr valla 12 haftalıkken %80 erkek büyük ihtimal dedi ve 15 haftalıkken %100 kız dedi hala tereddütteyiz erkek mi kız mı diye şuan 20 haftalığız🤣🤣