SerapOrucguney Dün ve öncesinde gayet hareketli olan beneğim bugün ne olduysa tık yok 30 haftalığız. Dün kontrole gittim her şey gayet normaldi bugün bir anda böyle olması korkuttu açıkcası.
Ayshe320 SerapOrucguney merk etme canım yeri daraldıkca haraktleride kısıtlanıo uyuyordur kesinn 😌çikokata ye kötü düşünme her dk hareket etck die bişi yokki onlarda dinleniyor😊
Elifnurrr SerapOrucguney aynı haftalarda aynen böyle olmuştum iki post açtım doktora alarm verdim ama normale döndü bebeğim 😊
EdaKnayenkartal SerapOrucguney bende 29 haftalıgım bugün cok durgun zar zor hareket ettiriyorum 🤷🏼♀️ Konusup dürtüp falan 😬 bazı gün cok harektli ama bugün cok durgun bende üzülüyorum ama normal mi acaba yarında kontrolum var bi soracagım doktoruma 👼🏼👼🏼
Esrakbas SerapOrucguney kilosu iyiyse alanı daralmıştır canım. Benimde son 2-3 gündür çok nadir kımıldıyor. Hele nst de hiç hareket ermiyor 🙏🏻
SerapOrucguney Ayshe320 çok haklısın canım ama ne bileyim düne kadar aşırı hareketliydi bugün uyandığımdan bu yana hiç denilecek kadar az hissettim
Ayshe320 SerapOrucguney benim de öle bazen insan tedirgin oluyor sürekli kıpırdasın istior ama öle olmuoo 😊
Elifnurrr SerapOrucguney tatlı şeyler ye ayaklarını duvara kaldır biraz sonra soluna yat inşallah normale dönüyo 😊
SerapOrucguney Esrakbas dün nstye girdim saniye yerinde durmadı en sonunda hemşire kız başımızda bekledi o derece hareketliydi ama bugün yok denicek kadar az
BusrArslan Bizde 23 haftalık olduk. çok belirgin hissettiğim kıpırdamalari şimdi çok az hissediyorum önceden daha kuvvetliydi dışarıdan baktığımda bebegin kipirdadigini görüyordum ama şimdi görmuyirum ya. Normal mi kızlar
SerapOrucguney BusrArslan bendede o haftalardan kaldı zaten bu takıntı hareket etmediğinde bir şeyler ters gidiyormuş gibi hissediyorum hep inşallah bir sorun yoktur hep olan şeyler ama işte anne olmak buymuş demekki
Busra_35 SerapOrucguney Bizde 28+3 üz.Cok hareketliyken dün ve bugün çoğunlukla kasıklarımda kıpırdıyo.Bende endişelendim inşallah herşey yolundadır 👀🤲
Esrakbas Elifnurrr nst de hepsini denediler inat etti kımıldamadı hastaneden çıktım başladı vurup kakmaya 😁bizimkide böyle cins bir şey
BusrArslan SerapOrucguney inşallah birşey yoktur canım ya hamile olduğumu ogrendigimden beri çok takıntılı oldum bende ama allah büyük o korur ınşallah yavrularımızı