Merveclsz Didem19 evet ilk doğumum. Gerçekten üzülüyorum dalga geçmesinler diye söylemiyorum kimseye de
Eymen_Enis_Ser Merveevrem18 bu şey değil mi ben 🙈😁aralığın ilk haftası kısmetse ikinci sezeryan olucak aynn durumdayım tırsıyorum 🙈😁
ktnzehra49 Merveclsz çok şükür ilk sezaryen çok güzel geçti belden uyuşturdular ben biraz korkunca sakinleştirici verdiler yarı baygın gibiydim zaten sonra ufak bi gözlerimi açtım kızım kucağımdaydı öpüp kokladım 6 saat uyuşuk kaldım zaten sürekli seruma ağrı kesici yapıyolar ilk yürüyüş falan çokk rahat oldu çok şükür hiç sorun yaşamadım 6 saatten sonra sürekli yürüdüm o bana çok iyi gelmişti hemencecikte toparlanmıştım zaten ameliyattan ve doğum sonrasından korkmuyorum sadece o devlet hastanesinde kötü davranılmaktan sıkıntı yaşamaktan korkuyorum
Merveclsz ktnzehra49 bir tanıdığım devlette olmuştu çok memnun kalmıştı içini ferah tut ve bilgili olduğun için çalışanları yönlendirebilirsin
Edadadada ktnzehra49 Bnce korkmayın dua edin çok bn iki norml doğum devlette ettim Perşembe günü yine doğumum var bu sefer sezeryan olacak yine devlette korkum hiç bilmiyorum süreci ameliyattan yani. Dger türlü hep iyi ebeler rastgeldi bana 🤲 yeni doğum yapan arkadaşımda var ebeler çok destek oldular bna dedi
Nilufer89 Merveclsz yaa benimde 15 Kasım da dogumum var insallah. Uykular simdiden haram oldu gozume uyku girmiyor dusunmekten. Bide benim 10 yil sonra ikinci bebegim oldugu halde bu kadar endiseliyim. Allah hepimize saglikli kolay doğumlar nasip etsinn 🤲🤲
ktnzehra49 Merveclsz inşallah benimde öyle olur doktoru hiç tanımıyorum iki hafta sonra kontrol var ilk defa görüşcez kontrollerim hep özeldeydi tedirginim açıkçası kötü muamele görücem diye
alyaninannesi2 Merveclsz yok canım bebeğim 2 hafta önde gidiyor 38 e kadar kendi gelmezse 39 40 ta 4 dü geçer dedi. Doğum zor oluyor dedi sezeryan olabilir dedi bizde eşimle riske atmayalım dedik ama bir sürpriz olurda kilo alması yavaşlarsa tabiki normal olsun isterim. Anlık şeyler bir gün en fazla sancı çekerim sonrası rahat olur diyorum ama hiç birsey bilinmez belki 2 saat sancıya dayanamaz sezeryan isterim 🥲 valla akışa bıraktım iyi olalım da normal sezeryan hiç fark etmez. Herkes bir şekilde doğuruyor işte rabbim sağlık versin doğum ağrımızı unutturacak imtihan yaşatmasın yavrumuz yanımızda sağlıklı olsun gerisi boş. Zaten onu görünce kokusunu alınca dünya umrunda olmuyormuş öyle diyorlar 😂 bu arada Estağfirullah ❤️
Merveclsz alyaninannesi2 bende hamgisi sağlıklıysa öyle gelsin dedim sonra sezeryan olunca düşündüm bi korktum vala 😅 gerçekten o duyguyu tatmak için sabırsızlanıyorum öyle diyorlar Rabbim kucağımıza almayı nasip rtsin inşallah ♥️♥️
Aysegul0707 Benim de sabah 8 de olacak sezeryanım, tabiki uyumak ne mümkün😩 gün alınca insan ister istemez tedirgin oluyor korku heyecan hepsi var 2. Sezeryanım olucak ilkinde hiç bir sıkıntı olmamıştı inş bu da öyle olur☺️
Eymen_Enis_Ser Aysegul0707 benimde aralığın ilk haftası kısmetse ikinci sezeryan ben daha gün almadım canım bu ayın 26 sında son kontrol ondan sonra da gün verecek doktorum tırsıyorum🤦♀️😁🙈nşAllah ilki gibi güzel olur canım
Aysegul0707 Merveclsz canım zaten o an ameliyat anından hiç korkulcak bi şey yok ve çok kısa sürüyor sonrasında da ağrı kesicilerle ağrın çok olmuyor ve bebeğine odaklandığın için kendin nasılsın anlayamıyosun ilk gün yürümek 3 gün de eğilmek ağrı yapıyor illaki sonuçta bi ameliyat ama bi hafta sonra gayet iyi hissediyosun iki saate yaşayacağım inş her şey yolunda gider ve en önemlisi bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inş
ktnzehra49 Eymen_Enis_Ser ya bende de illaki korku var ama ilk güzel geçti biraz tecrübem var hayırlısı olsun artık
Angelim Sevinc41 cnm bnde baglatxam nasıl agrisi falan bebegi nasıl hemen alabiliyor musunuz kucağıniza ağ idan
Sevinc41 Merveclsz biraz ağrı oluyor tabi ama dayanılmayacak gibi değil yürüdükçe açılıyorsunuz geçiyor hepsi