_Aren_ Arkadaşlar 28 Haftamda bebeğimin başı 2 hafta öndeydi 31. Haftada 2.5 hafta büyük çıktı doktorum detaylı ultrasona gitmemi söyledi orada ise 4 hafta büyük olduğu söylendi. Böyle bir durumla karşılaşan varmı 😞 Su birikmesi yok ama artık her hafta detaylı ultrasona gireceğim sıvı birkmesi olursa müdahalede gecikmemek için sanırım.Doktorum bole istedi çok üzgünüm nolur oğlum iyi olsun
Mehtapca06 _Aren_ hemen en kötüsünü düşünme kuzum benim görümcemin bebeği kendinden koca kofalı doğdu benim oğlundan dört ay büyük baya ilk başlarda dikkat çekiyordu doktorlar hamilelik boyunca ultrasona soktu birşey çıkmadı sonra baktılar birşey yok ve ay geçtikçe kafası normale döndü bedeni büyüdü kafası o kadar dikkat çekmedi
Mucizecim _Aren_ hic korkma cnm benim bazen 3 bazen 4 bazen 5 hafta önde gittiği oluyordu genetiktir muhtemelen esinde ve sende birsz kafa buyuklgu varsa ondandır doğunca azcık koca kafalı oluyorlar
Mervexxx _Aren_ ben 35. Haftada gittiğimde bana da 37 ile uyumlu kafası demişti ama sorun olmayacağını söyledi 😳
Nessert Benim de sürekli iki hafta öndeydi, su an 37. Hafta bitmek üzere, doktorum genetik oldugunu sadece normal doğumdansa sezaryen tercih etmem gerektigini söyledi
Dilank13 Bizde 35+6 olduk son 3 aydır belki saha fazla MaşaAllah oğlum 2 hafta ön de her anlamda doktoruma bir sorun mu bu diye sorduk sadece normal Doğum biraz zor olabilir dedi endişe etmeyin Rabbim sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah evlatlarımızı😊
Cemle Geçen bi konuda cevap olarak okumuştum. Sizin durumunuzu yaşayan bi yakını varmış yazanın, doğduktan sonra kafası biraz büyükmüş sadece. Genetik bi durummuş inşallah sizin de öyledir. Sağlıkla gelsin bebeğiniz.
Selin_34 Benimde 4 hafta önde gidiyor kafası ama doktorum korkulcak bişey değil dedi 🤷🏻♀️ Genetik olabiliyormus. Eğer sıkıntılı bi durum olsaydı bence önlemini ona göre alırdı diye düşünüyorum.
Buket9419 Benim oğlumda aynıydı canım doğuma yakın azalmıştı şu an 2 yaşında normal. Banada genetik demişti doktor sıkıntı olmaz yani ben korkunca hep koca kafalar güzel bebek oluyor derlerdi öylede oldu seninse öyle olur bak gör :)
Yyuuu Bende 31+4 haftalık hamileyim benim bebisinde kafası 3 hafta önde gidiyormus ayrintilida beyinde kist var demişlerdi tekrar ayrıntilya girdim belirli haftada kayboluyormus kist çok şükür kaybolmuştu şuan için doktorum genetik olduğunu söylüyor beyinsel fonksiyonları normalmis