Gozdeonay doğurana kadar hiç düşünmedim bebeğe bıraktım nasıl doğmak isterse diye o nedenle hiç korkmadım. Doğum yaptığımda kesmediler yani kesmeye fırsat kalmadan doğdu kızım bir hemşire olarak söylüyorum kesmeleri en iyisi hissetmiyorsun öncelikle bunu söyleyeyim kestikleri zaman düzenli dikiyorlar ve hemen iyileşiyor misal benim kesilmedi diye yırtıklar oluştu dikilemedi de şekli düzgün olmadığı için 13 gün oldu hala kıç üstü oturamıyorum ki çok aşırı yırtığım da yok minnacık sıyrıklarla gibi gözün korkmasın acısı var ama bi regl sancısı gibi Doğumdan da hiç korkma cidden zor birşey değil sadece kafa çıkarken bi zorluk var onun dışında katlanılır bi acısı var son olarak da Doğumdan sonra ilk çiş yapmak çok acıtıyor yanıyor bence çok zordu hastanede duş imkanı vardı suyu açıp düşün altında işemiştim tek bir defa öyle acıdı sonra geçti yani normal doğum en iyisi ben sabahı hemen kalktım kızımla ilgilendim hiç yatağa girmedim ağrım sızım olsa da iyiydim sezeryan olsa yerimden kalkamazdım zaten dikişlerden 😊 çok uzattım son olarak da şunu söyleyeyim doğurmak en kolayıymış zor olan bebeğe bakmak topuk kanını aldırırken ağladığını görmek göğüs yaraları bebişin gaz sancısından kıvrandığını izlemek… bunlar zor olanlar bence