Reyyankus mineciftci905- bizimde Cahit bey ama eşim eskeri personel onun indiriminden yararlanıyoruz ilk oğlumda da öyleydi.
Sedapolat evlatkokusu0806 Gebze yüzyıl hastanesinde gidiyorum doğumumu orda yapıcam 3750 normal doğum 4000 sezaryen 🤷♀️
Portakalannesi evlatkokusu0806 Balıkesir Edremit Özel Körfez Hastanesi 4250 TL alıyor doktorum özel muayenesi var 2000 de doktor alıyor gerçekten Pandemi olmasa devlette doğururdum özelde hep bi tereddüt var bide bişey yapıyorlar ekstra masraf çıkarmak için o yüzden denilen paradan bin lira fazla düşünüp gidin bence her yerde aynı 😔
Mavili75 Arkadaşlar hangi hastane olduğunu söylemedikten sonra bu konunun bir önemi kalmaz. Lütfen fiyatı yazan hastaneyi de yazabilir mi? Benim Avicenna Ataşehir Hastanesi Normal Doğum 3000TL Sezaryen 3500TL Fakjat ocaktan sonra fiyat değişir dediler.
Yenianneadayi2208 evlatkokusu0806 Sormayın hastanelerde doğum fiyatları uçmuş gitmiş.Allahtan ben zam gelmeden doğuracağım inşallah 🙃
Merverdgn Handeakdgn bilgim yok öyledir diye düşünüyorum. Ocakta doğum yapacağım sonuçta ona göre fiyat vermiştir.
Merverdgn evlatkokusu0806 kesinlikle. Büyük şehirde herşey çok pahalı. Doktor kontrolü de doğum da 🤦🏻♀️
lunam İstanbul Şişli Türkiye hastanesi normal 6500, sezaryen 7000 tl. Ocak sonra ne olur bi fikrim yok tabi.
Sweetbabyy evlatkokusu0806 İstanbul Tarabyada oturıyorum evime yakın olan hastanelerin doğum ücretleri 20 bin den başlıyor😂😂