Sblut23 Kızlar sezeryan doğumum olacak inşallah ebeye ilk hangi kıyafet verilmeli yani hastane çıkışı 10 lu set aldım içinden hangileri verilecek bir de bez ıslak mendil falan tam olarak ebeye ne vermem gerekiyor yardımcı olur musunuz ?
Feyza-nur Sblut23 bir tane bez zıbın besli takım ama önlüğü olmasın bir tanede battaniye veriliyor çorapta koy ne olur ne olmaz
Kksll Sblut23 ben ilk dogumumda takımın hepsini koymuştum fazla olanları geri vermişlerdi doğumdan sonra ama ağız mendili önlük gereksiz şapka eldiven içlik takım ve battaniye yeterli oluyor 2 tanede bez istiyorlar
Zehra9616 Sblut23 devlet hastahanesinde dogumhaneden cikmadan bez baglayip sapka takip bebisi silip sariyolar hemen yukarida giydiriyosunuz ama ozeli bilmicem oglumda oyle olmustu
Yenianneadayi2208 Sblut23 ben geçen gün sordum özelikle..Benim doğum yapacağım hastanede zıbın ya da çıtçıtlı badi, takımını , bezini , örtüsünü istiyorlarmış sadece.
Sblut23 [silindi] valla bende özel hastenede doğum yapacağım dediğin gibi şerbet falan onlara ait ama kıyafet veriyorlar mı bilmiyorum
RumeysaNur34 İç ince zıbın alt üst bir çıtçıtlı ve tulumunu çorap eldiven ve şapkasını vereceğim ben canım bende 11 li isimli hastane çıkışı yaptırdım
Zehra9616 Sblut23 evet sariyo battaniyeye koyuyo bi pusete bez bagliyo sapka takiyo veriyo kucagina tekerlekli sandalyeyle cikariyo refakatcinle giydiriyosun ben oglumda oyle yapmistim devlette oyleydi suan nasil bilmiyorum sartlarini
Sblut23 Prensannesi14 Erzurum Buhara hastanesi özellerin genelinde oluyor böyle şeyler. Valla canım hiç pandemi yokmuş gibi 10 kişi de gelse odaya giriyor