cnsmira 28 haftalık hamileyim bugün kontrolüMaliye vardı bebeğimin ters durduğunu söyledi doktorumisin aynı durumu yaşayan duzelen var mi
Cansusn cnsmira merhaba, donmesi icin onunde uzun bir zaman var. Ben yarin 37 haftalik olacagim ve hala donmedi. Son ana kadar donebiliyormus bebekler. Ben artik umudu kestim ama senin suan endiselenmeni gerektircek hic bir sey yok icini ferah tut :)
Aselinannsi Benim 37. Haftada normaldi sonraki kontrolde başı yukarıdaydı su an 39+3 üz hala dönmedi dönmez dedi doktor biz yine de 40 a kadar beklemek.istedik salı günü yani 40+1de sezeryan olacağız inşallah. Senin ki daha kaç kere döner benim de ara ara başı yukarıdaydı düzeldi derken son dakika golü atti
Erdemveannesi Önce inşikak suresini okuyup sonra bu namazı kılıcaksınız. Namaz dışında secde ayetini okuyan veya secde ayetini işiten kişi, tilavet secdesine niyet ederek abdestli olarak, kıbleye karşı ayakta durup, elleri kulaklara kaldırmadan "Allahü ekber" diyerek secdeye gider. Üç defa "sübhâne rabbiye'l-a'lâ" dedikten sonra tekbir alarak secdeden kalkar ve "semi'nâ ve ata'nâ gufrâneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr" diyip kalkılır
EbruCnr cnsmira benim bebeği 32. Haftada tersti. 34. Haftada gittiğimde düzelmişti. O yüzden hiç sıkıntı yapmayın. Aon gün dönen çocuklar bile oluyormuş
Merveozcelikcckl cnsmira daha yolu yarılamışsın bebek son zamana doğru doğum pozisyonu alıyor benimki 31 dem beri doğum pozisyonunda endişelenme yeri daha çok geniş günde kaç takla atıyordur