Beybisininannesi GamzeDurmus adet öncesi olabilir Bende de hep açık tonda gelirdi umutlanırdım Östrojen azlığından oluyormuş o Peşinden sökülüyordu zaten.. Test yaptınız mı? Varmı çift cizgi?
GamzeDurmus Beybisininannesi elimde test yoktu malesef yukarıda da attım ovulasyon testi yaptım bazen okuyordum burada o şekil öğrenenleri iste bizimki de bir şekil umutlanmak için bahane
Beybisininannesi GamzeDurmus en yakın eczaneden 5tlık test alıver uyanınca 😊 varsa çıkar gönlün de rahat eder
Bsrakrmali GamzeDurmus inslah kalbindekidir cunku nezaman beklentin olma ozaman supriz yapabiliyor bi minik canavarlar 🤲🤲🤲🤲🤲😍
htcmuhammed GamzeDurmus insaAllah o agrilar hediyenin habercisidir adette olursan uzulmek yok cok sukur ki gebe kalabiliyorsun 😊🌹
Tugbakkcc GamzeDurmus bende adet günümden 3 gün önce kanamam olmuştu hatta adet oldum sandım hastaneye adet oldum diye gittim hormon testi yaptırıyordum düzenli bi baktık gebeymişim inşalllaahh gebesindiirrr Rabbim isteyen herkese tattırsın test yap istersen 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
htcmuhammed GamzeDurmus oooo masaAllah kopkoyi cikmiss ayy ben hissetmistim gozun aydn olsnnn cok sevindmmm 😘😘🌼🌼🌼 Darisi keseyi gormeye Ne zmn gidiyosun hastaneye 😌
duygukrd Kızlar ben birseyi merak ediyorum adetten yedi gün sonra yumurtlamam oldu bu yerleşme kanaması olsa erken mi gelir yoksa yine de adetten bir kaç gün önce mi
GamzeDurmus duygukrd ben adetime 3 gün varken bir kanama gördüm sadece 2 damla halbuki yerleşme kanamasıymış