Zarifdize Herkeste farklilik olur ama bana ballı şerbet iyi geliyor sıcak sıcak zaten bal mide dostu. Onu yapmasam duzenli elma yiyorum oda rahatlatiyor.
MinErdinc Glsh14 36. Haftama giriyorum hala yanıyor midem ne yersem yiyiiim yanıyor şimdi bile oyleyim herşey boğazıma çıkıyor resmen çok kötü bi his ilk hamileligimde bu kadar uzun sürmemişti. Pembe şişe gaviscon 3 4 günde bitiyor. Anca o geçiriyor 1 2 saat sonra tekrar başlıyor bisey yersem. Onun dışında soğuk süt, tuzlu salatalık.
thetkc Glsh14 Sade soda, ılık süt, yeşil elma, yağsız tuzsuz peynir bunlar normal yöntemler, kimyasal olarak da “doktorunuza danışarak” ; Rennie tablet veya şurup ya da Gaviscon şurup kullanabilirsiniz..
NurcanNurcan Bende aynı durumdayım migde yanması aşırı var ama ben asitli su ve ballı ılık süt ile hafifletiyorum en azından geceleri rahatlatıyor
Beyzannns Glsh14 kızlar ne yesem ne içsem fayda yok düşün rennie duo kullanıyordum artık odunda etkisi kalmadı yatamıyorum kalkamıyorum uyuyamıyorum artık yoruldum don 8 gün kaldı ama bende bittim 🤦🏻♀️🤰🏻🤰🏻
Merveacisu06 Papatyahanim haftamız aynıymış benim de öyle ne yersem midemi yakıyor Bi de bulantı kusma da yapıyor
Gonul-123 Glsh14 denemenizi tavsiye ediyorum benim öyle geçiyor. Deneyip sonucu yazar mısınız. O kadar şey deneyip iyi gelmeyen birine eminim iyi gelecektir :)