Glsh14 Fatmaguler33 benim hic bulantim yok ki.sadece yemek yemeyi biraz abartirsam o zaman bulaniyor.hic kusma bile yasamadim tek sikayetim mide yanmasi o da yeni basladi
Glsh14 Secomo Bendede cok fazla tatli yeme istegi var cikolata bile midemi yakiyor ama vazgecemiyorumda.tatli istegini kesmesi icinde guzel bi fikirmis canim denicem sagol 🌸
Glsh14 Cakmak12 evet canim valla cok zormus ben bu kadar erkende beklemiyordum yanmalari.ama oyle boyle insallah bi sekilde atlaticaz bu zamanlari
Cakmak12 Glsh14 ah bide bu ara boğazıma sahip çıkabilsem 14. Haftaya girdik açım sürekli özellikle akşamları ne yesem diye dolaşıyorum bu da tabi daha sonra rahatsız ediyor ikizler beni şimdiden elinde çeviriyorlar 🤭
Gonul-123 Glsh14 denemenizi tavsiye ediyorum benim öyle geçiyor. Deneyip sonucu yazar mısınız. O kadar şey deneyip iyi gelmeyen birine eminim iyi gelecektir :)
brfnyildirim O mide yanmasından ne çektim ya aslında hala çekiyorum ama soğuk süt içmek çok rahatlatıyor denemenizi tavsiye ederim ayrıca kabukları soyulmuş salatalıkta duymuştum
Cnsgkc Glsh14 süt bana da çok iyi geliyor sanki midemdeki ateşi söndürüyor gibi oluyor içtiğimde ama ısıtmadan oda sıcaklığında içmelisin
Zeyno16 Felaket mide yanması çekiyodm gaviskon kullndm işe yaramdı asla. 2 gün önce doktrm hap yazdı RABİZA adında harika bşy sabah aç karnına içtm şükür hiç yanma yaşamdm. Oysa hergn felaket şeklde mide yanması çekiyordm.
hlalclk- Glsh14 benim çok şükür yanma olmadı hatta doktorum sordu başladı mı diye çünkü 34 haftada artık dedim yok dedi ne yiyorsun gece yatarken dedim gece uyanıp elma yiyorum 3 tane falan dedi sen çözümü bulmuşsun 😂 sende öyle yap bnce ♥️
Nihaliko Glsh14 valla ben özelikle 26. Haftadan itibaren artan mide yanmalarina, lama gibi yemekten hemen sonra sakız çiğneyerek çözüm buldum 🙄👍 her yemek sonrası en az 1 saat ışıl karbonatı sakız çiğniyorum, renne, şurup bunlardan daha iyi geldi 🙏