Suicmeyiunutma Glsh14 Doğum yapmak dışında hiç bişey 🥺 her şey geçici çözüm 😬 4 ay çektim mide yanmasını. Doğum yaptım 3 gün sonra geçti 😕
Aysekrtl Glsh14 soğuk süt veya bir kase yogurt bana iyi geliyordu sizde deneyebilirsiniz belki faydası olur😊
94sebo Glsh14 bende aynıydım şuan 9 haftalığım ilk zamanlar yeşil elma iyi geliyordu sonraları geçmedi doktorum gaviscon verdi gönül rahatlığıyla kullanabilirsin üç öğün
Beyzabzr Merhaba bişey sormak istiyorum ben 14 haftalık gebeyim plesanta biraz aşşağıda ama rahim ağzı iyi dedi doktor bu durum sonradan düzelir mi plesanta yukarıya çıkar mı başına gelen var mı acaba
Yagmurdgdgn13 Glsh14 elma muz ve süt iyi gelir normalde. Ama çok rahatsız ediyorsa dr size rennie duo ve ya gaviscon yazar
sabirsizanne1 Melikenes Çok geçmiş olsun benimde tam o zamanlarda başlayıp iki üç hafta beni benden etti şuam çok şükür maşallah hiç yok demecek kdr az sabahları bir bardak suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi kullandım denemeniizi isterim
Mrbbenpatates Deniz8181 Ben bayağı geç başladım malesef 36. Haftamda başladım. Onun dışında herşeyi denedim hhçbiri işe yaramadı. Lansor u tek geçerim
sevdainan Bir şey danışmak istiyorum 9.haftanin içindeyim mide bulantilarim oluyor tüm gün. doktor prilam diye bir ilaç verdi ama ben de cok fazla ilaç kullanma taraftarı değilim bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
isilbydr sevdainan bende senin gibiydim canım asla ilaç yanlısı değildim. Prilam 4 doz alıyorum günde gece 2 sabah 1 öğlen 1 mide yanmasi asitlenmesi için de rennie Duo kullanıyorum. Birde şimdi Augmentin kullanıyorum soğuk algınlığı yüzünden. Sakindikca daha fazlasi oluyor. Prilam rahatlatır seni
Nilaydmrrr Glsh14 gaviscon şurup içiyorum ben doktorum verdi birde sabahlari ac karnına bi tane pulcet yutuyorum hap
Deniz8181 Zeyno16 yanma ben migdemden normaldede rahatsizim hersabah lansor kullaniyordum ac karnina yoksa su bile icemiyordum hamile kalinca birakmak zorunda kaldim ama cok kotuyum suan 11+4 oldum napicam bilemiyorum su bile icemiyorum