Linasmommy Makbuss ayy ne güzel maşallah canım 🙏😊 ben daha öğrenemedim 14+3 oldum yarın kontrolüm inşallah öğrenirim 😊
Calasun Linasmommy gitmeden çikolata ye hareketleniyormuş😍daha kolay gösteriyormuş bizde işe yaradı inşallah seninkide hemencecik gösterir🙏🏻🐣
Linasmommy Kubranurbulur ayy ne güzel ya erkenden öğrenmişsiniz inşallah bende yarın öğrenirim çok heyecanlıyım 😊
Muhammedamine Kubranurbulur banada 13. Haftda kız dediler bugün gittim 17 de erkek miş net olarak . Değişebiliyo birilerine söylemekte acele etmeyin 🙋🏻♀️
Saime 12. Haftada doktor gayet net bakabildi bişey göremiyorum dedi.17 de gittim zorla baktı 15 dkda zor gördü oğlan dedi. Kafam çok karışık 🙄 bi sonraki randevuyu bekliyorum 🙄🙄🙄
Kubranurbulur Muhammedamine bilmiyorum ki 10 dakka felan baktı bana baya bacakları da açıktı bizede gösterdi kız dedi değişir mi ki ya 🙈 hayırlıso olsun
Muhammedamine Kubranurbulur değişebiliyor evet hiç te farketmez sağlıklı olsunlar yeterki . Sağol allah razı olsun
Mslali Erkek geliyor bizede 14+2 yim. Bende erken öğrendim. 16. Haftada tekrar bekliyor doktor bakalım 🙏🏻