sehrengiz_8 Kızlar 25+2 haftalığım yoğun bir kaşıntım var vücudumun her yerine yayılıyor gebelik kolestazı değil gerekli tahlilleri yaptırdım. Bu durumu yaşayan var mı nasıl çözüm yolu buldu. Cidden aşırı kaşınıyorum.
QueenMommy sehrengiz_8 Ya bu bendede var 25 haftalıgım tahlillerim temiz çıktı doktor olabilir dedi açıkcası kendi doktorumada 2 hafta sonra gidicem korkuyorum bende
Clementinee sehrengiz_8 ben çözümü kullandığım bitkisel yağları bırakarak buldum 😅 doktor birşey bulamayınca yağları bırak alerji yapmış dedi ve dediği gibi çıktı QueenMommy
sehrengiz_8 QueenMommy doktorum bir şey alerji yapabilir bütün ilaçlarını bırak dedi şu am herhangi bir vitamin takviyesi de almıyorum ama bu kaşıntıdan sinirim bozuldu aşırı kaşınıyorum
pnrgl Aynı durum bende de var canım 15+1 im her yerim kaşınıyor bakalım haftaya doktora gidecegim o zaman bakacak inşallaj kötü bir şey yoktur
sehrengiz_8 pnrgl İnşaAllah yoktur canım gebelik kolestazı olabilir diye korktular ama tahlillerim temiz çıktı onda da
QueenMommy sehrengiz_8 Banada alerji dedi cildiyeye gönderdi kaşıntı için krem verdi ama ne alerji yapmıs olabilirki değişik birşey yemediö
QueenMommy sehrengiz_8 Ama doktorum karaciğer enzimleri temizse bir sıkıntı olmaz demişti bu kaşıntı karaciğer ile alakalıyda sıkıntı yaratıyormus galiba
QueenMommy Clementinee ya bende ayağımdaki mantar için sarı merhem kullanmıstım 1-2 hafta annem vermişti o yapmıs olabilirmi doktoruma söylemeyide unuttum sonradan geldi aklıma
sehrengiz_8 Clementinee ekstra hiçbir şey kullanmıyorum doktorum alerjik bir bünyen var takviye vitaminler yapmış olabilir diyor.
Clementinee QueenMommy evet deli gibi 1 ay kaşıntım herşeye baktı birşey bulamadı vücuduna bitkisel yağ kullanıyormusun veya bitkisel içerikli kremler dedi evet dedm Hindistan cevizi yağı badem yağı zeytin yağı bio oil falan. Tamam bırak onları alerji olmuşsun dedi. Sade saf vazelin kullan dedi. Ve 4 gün sonra azaldıı geçti. 1 ay boşa kaşıntım gece gündüz 🥲
FatmaUnal 24+2 yim 1 haftadir ufak tefek sivrisinek gibi kabarciklarla basladi kasinti 2 gundur vucudumun heryerine yayiliyo hem kabarti hem kasinti deli oluyorum yarin sabah kontrolum inseAllah sikintili bi durum olmaz….
sehrengiz_8 FatmaUnal canım bende kabartı yok öyle boş boş kaşıyorum kabartı var ise ihmal etme kesin bir şey alerji yapmıştır senin de