Melisaa12 Kızlar 20. Haftadayım hafif lekelenmem oldu. Doktorum şehir dışında olduğu için yarın muayene gidecem ama bana progestan verdi kullanan var mı aranızda
bebisin_annesii Melisaa12 düşük hapı yada iğnesi olabilir canım sayfada kullanan arkadaşlar var hatırladığım kadarıyla ben de 12 haftalığım düşük iğnesi vurunuyorum adet kanaması gibi kanamam olmuştu bebek sağlıklı fakat doktor öyle nitelendirdi
bebisin_annesii Melisaa12 rahim ve kesemde kanamam olmamıştı doktor yorgunluk ve ağır işten olur dedi gerçekten de öyleydi hergün ev süpür sil kendimi yıprattım yordum
Melisaa12 Beş bitti nerdeyse bebisin_annesii beş bitti nerdeyse altıncı ay’a giriyorum hala düşük olur mu ya
bebisin_annesii Melisaa12 çok teşekkür ederim🙏🏻🌸1 ay annem 1 ay kayınvalidem sırayla bakacaklar doktor dinlen iş yapma istirahat et dedi
Melisaa12 bebisin_annesii koyu kahverengiydi çok değildi ama onun dışında da iç çamaşırım afedersin sanki idrar kaçırmışım gibiydi ama idrar değil
bebisin_annesii Melisaa12 oh iyi korkma o zaman kahverengiyse benim adet görür gibi olmuştu kanamam🙏🏻🌸korkma mühim bişey değildir maşallah 5 aylık olmuşsun risk geçmiştir kalır mı🌼
bebisin_annesii Melisaa12 sen kalbini ferah tut az kalmış hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah🙏🏻🌹