Elifbade Günlerdir sancı çekiyorum ama düzensiz olduğu için acile gitmiuordum bugün kontrolü m vardı sabahta sancim vardi gittim nst çekildi sancı çıkmadı sinir oldum ya kendimi yalanci gibi hissediyorum 😆😆 sürekli belim ağrıyor karnim ağrıyor diyorum doktor birşeyi n yok diyor 🤦😆 eşimde diyor bana mi naz yapiyn bak sancin yokmuş 😁😁😂😂 39+3 um bu arada 😂😂
Merveozcelikcckl Elifbade 34+5 haftalık hamileyim günde 4 defa falan bir iki dakikalık adet ağrısı oluyor ne olduğunu bende anlamadım yarın kontrolüm var bakalım bana ne diyecek sizin yaşadığınız da böyle birşey
Aysel49 Elifbade ya aynı bensin valla ben de dün akşam 1 gram uyumadim sancılarım vardı. Bugün de kontrole gittim sancim yok ve eve geldim sancim başladı oğlum benimle dalga geçiyor sanırım 😀 bu arada 37+3 günüm.
Bahar54 Elifbade kasılmalar genelde nst ye sanci olarak yansiyormus. Kasilmaniz olmadiysa sanci cikmamasi normal 🤗
Elifbade Merveozcelikcckl adet ağrısından biraz daha fazla ağrı benim çektiğim ama gel gör ki nstde bişey yok 😊
Gamzesariiii Aynı şekilde benm de Adet sancısı gibi oluyo soruyorum ebeler Yok sancın yokki diyorlar bende kendimi yalancı gibi hissediyorum 😏
Elifbade Erdemveannesi nst de sancim çıkmayınca bakmadi acilmam var mı diye haftaya çarşamba doğumum var zaten 🤗 Sezeryan olacağım
Elifbade Bahar54 kasilmalarda var ama düzenli değil nstde de çıkmayınca yalancı görünüyorum kocama 😂😂
Elifbade Erdemveannesi suni sanci veremezler canım Sezeryan benim doğumum haftaya çarşamba doğacak inşallah bebişim 🤗 2.dogumum ilk doğum Sezeryan olmak zorunda kalmistim buda Sezeryan olacak bu yüzden
Elifbade Erdemveannesi doktorum 40 haftami bekliyor bebekte ve bende sknti olmadığı için ama son haftalarda olduğum için sancim oluyor ister istemez