Busranze97 Kızlar 29 haftalık gebeyim ilk doğumum olacak tecrübeleriniz şimdiden öğrenmek istiyorum özel hastanede sezeryanda 1 veya 2 gece kaliniyormus hastane çantasına bardak çatal su ısıtıcı vs falan koymak gerekiyo mu yoksa ordan verirler mi ?
irem5889 Busranze97 ilk doğumumu yaptığım hastanede Su ısıtıcı vardı oda da ama.o dönem pandemi yoktu pandemi sartlarinda ne durumda bilmiyorum
alcang Busranze97 1 gece kalınıyor hastanede herşey var fakat peçete ıslak mendil dilerseniz kendi çarşafınızı yastık kılıfını götürebilirsiniz
Flyderndkk Busranze97 her hastanede su ısıtıcı vs olmaz. Doğum yapacağınız hastaneye sorabilirsiniz. Hepsi farklı oluyor çünkü
Kubraa23 Oğlumu 36 haftada sezeryanla doğurdum 2 gece kalınıyor özel hastane herşeyi kendi veriyor canım
Busranze97 Flyderndkk yaa doğru o da var hepsi vermezse haklısın canm teşekkür ederim bı daha muayene de kesn sorayım bari 🤷
alcang Busranze97 Hastane hergün değiştiriyo ama koronadan dolayı içim rahat etsin derseniz siz götürebilirsiniz