ozgekuzey Deletedmom16362 Instagramda desingesra sayfasındsn makrome anahtarlık 3.50 kartlı bı sekilde isterseniz ben orda yaptırdım birde yaren davetiye var açicakmagnetler var 3ve 3.50 orda yaptırmadım ama memnun olanlar çok 🙂
Fasulyeninannesi1 Magnetler icin ticari sayfalara para vereceginize darussafakadan almanizi tavsiye ederim hem yetimlere yardim olur
Fasulyeninannesi1 Deletedmom16362 miktar arttikca fiyat dusuyor, bir de tanesi 10tl den magnet yapan bir yerdense bu sayede bir cocuga yardim etmek daha guzel geliyor bana. Tabii biraz tuzlu gelebilir haklisiniz 🌸
Deletedmom16362 Fasulyeninannesi1 Kesinlikle öyle. Biraz daha makul olsa hic dusunmezdim. Tema vakfina kızımın doğum günü icin fidan almistim mesela. Cok severim böyle faydali olacak şeyleri.
Merve_0109 Deletedmom16362 Bebek_magnet_tasarm38 2.5 2 TL olan magnetlerde var bu sayfada ve güvenilir canım
ege_ayaz_mom Deletedmom16362 aynen ya çok pahalı canım bende yeni yaptirdim taş magnet 4.25 TL tanesi Instagram’da sercheshop sayfadi bak istersen🥰