Birmelekbiranne Normal mi bu zamanlar pazartesi randevumuz var ama ister istemez tedirginlik oluyor. Hareket ediyor ama az sanki ilk hissettiğim zamanlar daha yoğundu.
swetty_18 Birmelekbiranne canım benımde 25+3 bugun bende hareketlerini çok az hıssettm..benımde salı günü randevum bı yandan doktora gıtsem mı yoksa randevumu beklesem dıye arada kalıyorum..30.haftadan sonra duzenlı olur dıyolar
Edmbk swetty_18 25+2 benimde bazen çok hareketli oluyo bazen daha az ama her gün mutlaka hissettiriyor kendini ama normalmiş böyle kr olması
Birmelekbiranne swetty_18 Bende bu gün düşündüm gitmeyi ama bakayım yarın da takip edeyim diye düşündüm. İnşallah bir sıkıntı olmaz iyi düşünmeye çalışalım 🤲🏼
swetty_18 Edmbk 2 gundur cok hareketliydi bugun o hareketliliği çok hıssedemedım ondan bende bı tedırgın oldum..arastırdım bıraz bu zamanlarda normal demıs herkes
swetty_18 Birmelekbiranne benım ıs yerinden hamile arkadaşımın fetal dopleri var kendısı bayag takıntılı genelde yanınsa tasır şüpheye düşünce onu kullandık bugun kalp atısı var dinledik o yuzdende gitmedim yarınu bekliyorum
123_Ayse Bende 25+5 haftalığım bende her gün düzenli bir şekilde hissetmiyorum bazı günler çok hareket ediyor bazende günlerce çok az hareket ediyor bugün mesela hiç hissetmedi. Diyebilirim
swetty_18 123_Ayse demekki bu gunlerde normal canım. benım ilk gebeliğim gem tecrübe sıfır hemde okuduklarımdan etkileniyorum bıraz🤦♀️
123_Ayse swetty_18 Benimde ilk gebeliğim çok panik yapıyordum ama alıştım artık bu haftalarda düzenli olmayabiliyormuş yeri geniş olduğu için hareket etsede bazı hareketlerini hissetmiyormuşuz